Сб, 2024-04-20, 12:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


У Великобританії загинула вівця, яка неофіційно вважалася найстарішою в світі. Тварина на прізвисько Твіггі (вівця була названа на честь англійської моделі Твіггі) не дожила місяця до свого 26-річчя.

Останні Новини Європейського Союзу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-02| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В то время, когда азартные игры запрещены в некоторых странах Европы, в частности в Украине, многие заядлые игроки перешли в онлайн.


Москва предлагает Тбилиси восстановить дипотношения, прерванные почти четыре года назад - после событий августа 2008 года. Об этом заявил официальный представитель МИД России Александр Лукашевич.




В наше время, когда сайт стал неотъемлемой частью любой деловой фирмы или известного человека в Украине, многие фирмы и люди нуждаются в качественных вебмастерах.



3 березня в Києві хмарно із проясненнями, сніг, мокрий сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., уночі на вранці місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі -1...-3 градуси, удень -1...+1 градус.



Міжнародна федерація футбольної історії та статистики (IFFHS) оновила сьогодні, 2 березня, свій рейтинг найкращих 400 клубів планети. На чолі списку, як і раніше, - каталонська "Барселона", другим йде мадридський "Реал", а третім - "Велес Сарсфілд". Найкращим з-поміж українських клубів, після 12-ї місячної гегемонії київського "​​Динамо", став харківський "Металіст".



Керівництво японської компанії Toyota офіційно підтвердило, що на базі нового спорткупе GT 86 буде створено відкриту версію. Але якщо модель, що випускається тепер, номінально є чотиримісною (хай ззаду і вкрай тісно), то у новинки буде лише два крісла.


Депутат фракції "БЮТ-Батьківщина" Роман Забзалюк заявив, що ніколи не покидав лав фракції "БЮТ-Батьківщина", а його формальний перехід до депутатської групи "Реформи заради майбутнього" був спеціально спланований керівництвом його фракції для того, щоб з'ясувати за скільки "перекуповують" депутатів.



Янукович користується броньованим Mercedes S600 ціною щонайменше 213 тисяч дол - це вдвічі дешевше за реальний автомобіль Кемерона, але й ВВП України в 11 разів менший від британського.



Глава уряду Нідерландів Марк Рютте у четвер, 1 березня, заявив після прибуття на саміт до Брюсселя, що ці дві країни ще не виконали всіх необхідних умов для скасування паспортного контролю на їхніх кордонах.

На чем заработать деньги

 

В наше время многие люди задают себе один простой, но в то же время очень важный вопрос - на чем заработать деньги дома, чтобы стать независимым.




Кілька країн ЄС, включаючи Швецію, Угорщину і Чехію, повідомили, що для долучення до узгодженого на саміті бюджетного пакту їм буде потрібно схвалення парламентів, водночас висловивши принципову підтримку такої угоди.




Дані зберігалися в незашифрованому виді і були лише частиною величезного масиву конфіденційної інформації, зниклого з NASA впродовж минулого року.



Голова Європейської ради Герман ван Ромпей подякував главам держав і урядів країн ЄС, які попросили його залишитися на цій посаді на другий дворічний термін.




Європейський Союз буде уважно стежити за дотриманням стандартів демократії на парламентських виборах 2012 року в Україні. ЄС не підпише угоду з Україною без демократичних виборів.



"Київ, без сумніву, є містом, де живуть найкрасивіші жінки в світі. Візит до Києва викликає трепет, і важко повірити, що такі красуні взагалі існують. Крім того, вони не такі затюкані, ніж їх російські "колеги", - характеризує дайджест киянок.