Чт, 2024-03-28, 12:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


У Бразилії 12-річна Наташа Мораес де Андраде, яка жодного разу не стриглася, планує обрізати свої довгі коси.

Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-03-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Останнім часом все більше жителів Європейського Союзу уважно слідкують за розвитком подій в Україні, адже багатьох європейців обурює те, як Президент України Віктор Янукович чинить з представниками української опозиції.



Руководство ОАО "Российские космические системы" (РКС) предложило главе Роскосмоса Владимиру Поповкину уйти со своего поста. Такое предложение содержится в открытом письме.



Весна – это лучший период для того, чтобы заняться подготовкой строительства собственного дома или же загородного коттеджа. Стоит отметить, что, если вы живете в Беларуси, то выгоднее всего покупать стройматериалы в Витебске




"Зараз особливо помітними є порушення у поданні інформації про представників чинної влади, а також народних депутатів Наталю Королевську, Арсенія Яценюка, екс-секретаря Київради Олеся Довгого", - зазначають у "Стоп цензурі!".




"Аль-Каїда" взяла на себе відповідальність за серію терактів, скоєних 20 березня в Іраку, в яких загинули майже 50 людей і майже 250 отримали поранення.



Мавританія погодилася видати Лівії колишнього голову спецслужб режиму Муаммара Каддафі - Абдаллу ас-Сенуссі, затриманого минулого тижня в цій країні. Про це заявив у середу заступник прем'єр-міністра лівійської Перехідної національної ради (ПНР) Мустафа Абу Шагур.



Чоловік, якого підозрюють у розстрілі людей на території навчального закладу і вбивстві трьох військових, з ночі був заблокований в одному з багатоквартирних будинків Тулузи. Поліцейська операція розпочалася о 3.00 за місцевим часом.




Справжня жінка, навіть перебуваючи на трибуні футбольного стадіону, буде прагнути виглядати яскраво, але при цьому залишатися жіночною та елегантною.


Про те, що українські Kazaky знімуться з Мадонною у кліпі, чутки у пресі ходили давно. І от нарешті усі можуть переконатися у їхній достовірності.



Щонайменше 11 хлопчиків піддалися кастрації за розпорядженням голландської католицької церкви в 50-х роках минулого століття. Таким чином церква намагалася "вилікувати" їх від гомосексуалізму.



В Ужгороді в ДТП, яку нібито скоїла донька депутата Закарпатської облради від Партії регіонів Василя Ковача, загинув 34-річний байкер.



У Румунії пошили найдовшу в світі весільну сукню. Презентація унікального вбрання пройшла в Бухаресті в рамках щорічної весільної ярмарки.



20 березня померла Атена Пашко - громадська діячка, поетеса, учасниця українського правозахисного руху, вдова лідера Народного руху В’ячеслава Чорновола.




22 березня в Києві хмарно із проясненнями, уночі невеликий дощ, удень без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +4...+6 градусів, удень +9...+11 градусів.




Господиня двох золотих ретриверів грає на окарині, а песики акомпанують їй на піаніно.Вони по черзі натискають лапами відповідні клавіші, підтримуючи певний ритм композиції.

 




Выглядеть стильно и красиво в наше время хочет большинство молодежи, а также людей постарше. Именно поэтому многие модники и модницы очень часто пытаются приобретать одежду от bershka.


Лучший футболист мира последних лет, по версии ФИФА, аргентинец Лионель Месси сделал хет-трик в очередном матче чемпионата Испании и обошел Сесара Родригеса в списке самых результативных футболистов в истории "Барселоны".



В наше время большинство деловых людей следят за ситуацией в различных странах, их интересуют как политические, так и экономические дела той или иной страны.



Підозрюваний у нападі на єврейський коледж в Тулузі заявив, що мстився за дітей Палестини, коли здійснював свій злочин.



Бендон у Західному Корку гідно відповів на виклик міста Глентіса з Донегал, яке також планувало потрапити до Книгу рекордів Гіннеса за найбільше скупчення лепреконів в одному місці.Цього разу вони зібрали 1 023 лепрекони.




Євросоюз на зустрічі глав МЗС країн-членів організації, наміченої на четвер і п'ятницю, обговорить і, можливо, затвердить нові "точкові санкції" проти Бєларусі, Сирії та Ірану через "відсутність прогресу" в ситуації у цих країнах.



У Мексиці відразу п'ять повторних підземних поштовхів сталися після землетрусу у вівторок, 20 березня, епіцентр якого розташовувався в південно-західному штаті Герреро. За уточненими даними, магнітуда першого землетрусу склала 7,8 за шкалою Ріхтера.