Чт, 2024-03-28, 17:14
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



26 березня в Києві мінлива хмарність, вночі й вранці невеликий дощ із мокрим снігом, вдень без опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі -1... -3, вдень +4 ...+6.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-03-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Понад 100 одеситів у неділю провели на Соборній площі акцію під назвою "Стоп, мажор!". Активісти виступають проти безкарності злочинних дій дітей багатих та наділених владою батьків.



У розмові з поліцейськими під час переговорів зі своєї квартири, стрілок з Тулузи Мухаммед Мера зізнався, що шкодує про те, що запізнився до відкриття єврейського коледжу вранці, коли можна було вбити набагато більшу кількість людей.



В наше время многие автолюбители, которые хотят приобрести себе автомобиль с пробегом, очень хорошо знают, что лучше все это сделать через Интернет.



Сильный снегопад осложнил движение на улицах Москвы. Несмотря на усилия дорожных служб, дорожное покрытие частично скрыто под снежным накатом, гололедица стала причиной множества ДТП по всему городу. Ситуацию осложняет ухудшившаяся из-за снега видимость.





"Корабель-примара", японська риболовецька шхуна, понесена в океан після удару цунамі в березні 2011 року, була помічена біля західного побережжя Канади.





Енергоблок № 4 Запорізької атомної електростанції (АЕС) 25 березня 2012 року о 00 годин 01 хвилині відключений від мережі і переведений у стан планового капітального ремонту.




МЗС Бєларусі заявляє, що посли Євросоюзу, які в даний час відсутні в республіці, не є персонами нон-грата, йдеться в заяві прес-секретаря бєларуського зовнішньополітичного відомства Андрія Савіних.




Сирійська армія провела операцію проти супротивників режиму в ряді сирійських міст, 20 осіб вбито, повідомили в суботу, 24 березня, в Сирійській наглядовій раді з прав людини.


За словами фахівців, до цього часу такі грандіозні стародавні поселення залишалися недоступними для учених, оскільки велика їх частина розташована на території сучасної Лівії, яка до недавнього часу контролювалася режимом полковника Муамара Каддафі і доступ західних вчених сюди був обмежений.



Рішення про санкції було прийнято на засіданні Ради ЄС 23 березня. Незадовго до цього дипломатичні джерела повідомили, що обмеження торкнуться двох великих білоруських бізнесменів: Юрія Чижа і Анатолія Тернавського.




Згідно з постановою Кабінету міністрів, на території України 25 березня 2012 року о 3:00 за київським часом вводиться літній час переведенням годинникової стрілки на одну годину вперед.



Если вы устали от жизни в Москве и хотите изменить свою жизнь к лучшему и переехать в действительно удобное и стоящее вас жилище