Пт, 2024-03-29, 03:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Доки у Російській Федерації правоохоронні органи займаються пошуками "батька" піраміди МММ Сергія Мавроді, його нове дитя МММ 2011 в Україні почувається досить таки комфортно.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)





Серед депутатів різних рівнів, які притягалися до відповідальності за корупцію в 2010-2012 роках, більшість становлять представники Партії регіонів.




Залевський  звернув увагу на той факт, що на сьогодні більшість українців виступають за приєднання до Євросоюзу, і висловив переконання у тому, що уряду в будь-якому випадку не вдасться проводити іншу політику тривалий час.




Екс-прем'єр подякувала всім європейських політиків за підтримку, зазначивши, що вона допомагає їй "жити і боротися за краще європейське майбутнє для України".





Французький уряд заборонив в'їзд у країну п'ятьом іноземним релігійним діячам, яким приписуються екстремістські заяви.




Роман між молодими людьми розпочався ще на початку 2000-х років, коли колектив Хюн Сон Воль часто запрошували на закриті концерти в резиденції батька Кім Чен Ина - Кім Чен Іра. Проте вождь не схвалив стосунків сина зі співачкою і заборонив їм зустрічатися.




Як показали останні вимірювання, зроблені за допомогою супутника, Венеція знову йде під воду, нахилилася на схід, причому середня швидкість занурення становить до 4 мм на рік - це істотно більше, ніж вважалося раніше.




Збірна України з футзалу розгромила в першому матчі плей-оф за вихід на чемпіонат світу, фінальна частина якого пройде з 2 по 18 листопада в Таїланді, команду Румунії, чим забезпечила собі дуже комфортний запас перед двобоєм у відповідь.



У паризькому музеї Лувр виставлено ​​на показ відреставровану останню велику роботу Леонардо да Вінчі "Свята Анна з Мадонною і немовлям Христом".




На Андріївському узвозі зроблять сучасне якісне мощення як проїжджої частини, так і тротуарів. Також буде здійснено озеленення території. А лавки, вивіски на будинках, зовнішнє освітлення заплановано виконати в єдиному стилі.





В 2008 році Борис Колесніков заявив, що Табачник - "казнокрад, який цупить картини з музеїв".



Усі охочі відвідати Євро-2012 в Україні, але для яких розміщення в готелях Києва, Донецька, Львова і Харкова є занадто дорогим, зможуть за демократичними цінами на час турніру розміститися в спеціально обладнаних для цього кeмп-парках.



Згідно з Міжнародною угодою під назвою АСТА, до якої найближчим часом планують долучитися 22 країни ЄС, прикордонники можуть вилучити і знищувати техніку, якщо знайдуть у ній неліцензійний фільм, пісню або програму.



30 березня в Києві хмарно із проясненнями, вночі та вранці невеликий дощ із мокрим снігом, вдень невеликий дощ, вітер північно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, вдень +7...+9 градусів.



В Японии впервые с июля 2010 года сегодня были казнены трое осужденных преступников - уличный маньяк-убийца и два грабителя, также совершивших убийства.


 

В наше время хорошая высокооплачиваемая работа в Беларуси— это залог успешной и красивой жизни. Однако, не все люди в данный момент имеют работу, которая приносила бы много денег, а тем более удовольствия.



На півдні Польщі шахтарський автобус зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок аварії вісім людей загинули, десять дістали поранення.



Ось прийде Великий піст, то всім прижме хвіст! Одшуміли, наче весняні повені, зимові святки. Були вони цікавими і для молоді, і для дорослих. Але всьому, як мовить народне прислів'я, є початок, є й кінець.





Десяткам сирийских чиновников режима президента Сирии Башара Асада, а также ему самому и его семье запрещено присутствовать на Олимпийских играх в Лондоне.



Мужская сумка должна отвечать всем требованиям сильного пола. Поэтому ее подбирать стоит, исходя из занятости, предпочитаемого стиля, потребностей. Существует несколько вариантов мужских сумок: портфель, спортивная, сумка-чехол, портплед и т.д.



Надя Сулеман (38), відома мати 14 дітей, знялася напівоголеною в еротичній фотосесії для журналу Closer.



Президент США Барак Обама порушив питання засудження Юлії Тимошенко під час зустрічі з президентом Віктором Януковичем на Саміті з ядерної безпеки в Сеулі.