Ср, 2024-04-24, 12:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



На першому місці традиційно розмістився власник групи СКМ, нардеп-"регіонал" Ринат Ахметов, який обійшов своїх найближчих конкурентів у рейтингу "Фокусу" більш ніж учетверо. За минулий рік статки Ахметова збільшилася на 3 мільярди доларів і сягнули майже 18,7 млрд.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-30| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Розгорнувши знахідку, вона здогадалася, що каміння є дорогоцінним. Щоб дізнатися, що саме вона знайшла, росіянка звернулася до знайомого ювеліра: виявилося, що 476 невеликих камінчиків були справжніми діамантами.




Молода пара фотохудожників, відома тільки за іменами - Люсі і Саймон (Lucie & Simone), - вже заробила міжнародні премії. Вони представили своє бачення постапокаліптичної картини Землі у вигляді зображень безлюдних великих міст світу.


Сьогоднішнє парафування Угоди про асоціацію Україна-ЄС є лише першим етапом процесу, а другий етап парафування відбудеться після того, як Угода з глибокої та всеохопної зони вільної торгівлі, що є невід'ємною частиною Угоди про асоціацію, буде готова в повному обсязі. Для цього знадобиться ще близько двох місяців.





Юлія Тимошенко вкотре закликала опозиційні сили об’єднатися у єдиний список на парламентських виборах.



31 березня в Києві хмарно із проясненнями, уночі без опадів, удень часом дощ, вітер західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +1...+3 градуси, удень +6...+8 градусів.




В Киеве состоялся благотворительный аукцион, одним из лотов которого была золотая олимпийская медаль, завоеванная Владимиром Кличко на Олимпиаде в 1996 году.



Дочка загиблого в результаті авіакатастрофи Ту-154 під Смоленськом екс-президента Польщі Леха Качиньського Марта вимагає продовження міжнародного розслідування причин аварії, вважаючи, що як російська, так і польська сторони надали "брехливу версію" події.




"Газпром" підтвердив намір вилучити Україну - нинішнього головного транзитера російського газу на експорт - з системи доставки російського газу на цільові ринки.




До приїзду в столицю зірки серіалу "Доктор Хаус" Х'ю Лорі більше трьох місяців, а за тиждень шанувальники зірки розкупили в касах майже 50% квитків.



Доробка СА, згідно з документом, повинна бути завершена до кінця літа, після чого "відбудеться фактичне парафування тексту, що регламентує глибоку та всебічну зону вільної торгівлі (ЗВТ)".