Чт, 2024-03-28, 09:58
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Україна сьогодні, 31 березня, приєднається до всесвітньої екологічної акції "Година Землі". Прожити одну годину без світла в колі близьких людей із роздумами про природу запрошують усіх небайдужих до долі планети українців.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-03-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

 

 

 

В современном мире все больше преуспевающих и успешных людей стараются ценить свое драгоценное время.





Лише кожен сьомий молодий українець може обійтися без інтернету, третина ж молоді не уявляє життя без віртуального світу.



Київський міжнародний фестиваль сучасного мистецтва Гогольfest перенесено на 2013 рік.

 

Все більше молодих людей, а також і людей старшого віку намагаються мандрувати по новим країнам, невідомим містам, в пошуках позитивних емоцій та нових захоплень.





Министерство образования малазийского штата Джохор обязала более 100 учителей ислама пройти курсы "апологетики против христианского вероучения и миссионерства".




Эстонию захлестнула эпидемия передозировок в результате употребления российского наркотика фентанила. Это синтетический аналог героина, который производится в российских подпольных лабораториях на границе с Эстонией.



1 квітня в Києві хмарно із проясненнями, мокрий сніг, вітер північно-західний, 7-12 м/сек., пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +3...+5 градусів.




Понад 200 осіб виявилися блокованими на четвертому поверсі готелю "Лі гарден" в місті Хат Яй в провінції Сонгкхла після вибуху бомби в лобі готелю.



За останніми даними компанії-оператора судна, в результаті НC постраждали п'ятеро матросів, один з них перебуває у важкому стані. Всього на кораблі знаходиться 590 пасажирів і 411 членів екіпажу.



Полиция на севере Мексики арестовала восемь человек, обвиняемых в принадлежности к культу, служители которого совершали ритуальные человеческие жертвоприношения.



В бизнесе главное оперативность, ведь если вы будете медленно действовать, тогда ваши конкуренты непременно вас обгонят, и соответственно заработают деньги, которые могли бы быть вашими.



 

На этой неделе 23-летняя Дженна (Женя) Талакова была дисквалифицирована накануне финала конкурса "Мисс Канада".




Співробітники СБУ разом з прикордонниками та митниками затримали 30-річного жителя Харківської області, який намагався вивезти з України колекцію археологічних експонатів.




Міністерство фінансів США ввело санкції щодо трьох високопоставлених представників сирійського уряду за сприяння репресіям проти учасників акцій протесту, які тривають в Сирії цілий рік.




MasterCard заявила, що робить кроки для захисту облікових записів користувачів, а Visa стверджує, що клієнти не нестимуть відповідальність за будь-які транзакції, здійснені шахраями.