Чт, 2024-04-18, 12:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



8 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -10...-12 градусів, удень -2...-4 градуси.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-03-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Выброшенный Солнцем 5 марта сгусток плазмы долетел до Земли, в результате чего на нашей планете началась магнитная буря второго класса.




Многие люди часто задают сами себе вопрос, а на сколько я умен и много ли я в этой жизни знаю?


Міжнародна федерація футболу оновила свій рейтинг найкращих збірних планети. Національна збірна України, після гостьової перемоги в товариському поєдинку над Ізраїлем, піднялася відразу на 10 позицій і посідає тепер 49-те місце.


Верховна Рада 9 лютого ухвалила в першому читанні проект нового КПК, який передбачає домашній арешт і суд присяжних, внесений президентом Віктором Януковичем. У свою чергу представники опозиції заявили, що новий Кримінально-процесуальний кодекс (КПК) фактично перетворить СБУ на НКВС при президентові, таким чином позбавляючи українців права на захист.


Цікаво, що Литвин раніше виступав проти купівлі чиновниками дорогих автомобілів, "оскільки це невчасно". "Коли влада сьогодні говорить про те, що зараз дуже складно, коштів не вистачає, щоб реалізувати всі соціальні програми і одночасно витрачають такі гроші, то ніякі пояснення, навіть найбільш вагомі, не сприймаються.




Про створення "союзного федеративного району Барка (Киренаїка)" було оголошено у вівторок, 6 березня, на Конгресі народу Киренаїки, який розпочався в передмісті Бенгазі.




Німецькі лікарі, які оглянули Юлію Тимошенко, раніше офіційно підтвердили серйозність хвороби українського екс-прем'єра. В Пенітенціарній службі України не виключають можливого оперування Юлії Тимошенко.



В соціальних мережах в інтернеті з'явилися заклики знову вийти на Пушкінську площу і "повторити акцію 5 березня". На цей раз поліція затримувала людей на підставі наявності білих стрічок, які стали символом опозиційних акцій "За чесні вибори".



Уся гуманітарна політика зводиться до того, щоб усіма силами знову маргіналізувати українську мову, звести її до типового шаблонного розуміння "недорозвинутої", "недомови" сільського населення в найнерозвинутіших регіонах України. Так, це брудна політика", - запевнив він.




Молоді люди віком до 25 років тримали плакати "Дороги не тільки там, де їде президент", "Де контрактна армія до 2011 року?", "Де іпотека під 7% річних?", А також червоні паперові листки , що символізують футбольні червоні картки.



За даними правозахисників, з початку лютого в ході збройних сутичок у Хомсі загинули сотні людей. Всього, за даними ООН, більш ніж 7,5 тисячі людей загинули від березня минулого року, коли сили безпеки країни почали жорстко придушувати акції протесту.




Президент Франції Ніколя Саркозі підтримає військову операцію в Сирії за згодою Ради Безпеки ООН."Якби було отримано згоду ООН, я підтримав би операцію в Сирії", - сказав Саркозі.




Відкритого листа до України 4 березня опублікували міністри закордонних справ Швеції Карл Більдт, Великобританії - Вільям Хейг, Чехії - Карел Шварценберг, Польщі - Радослав Сікорський і Німеччини - Ґідо Вестервелле.