Сб, 2024-04-20, 11:00
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Німецькі лікарі, які обстежували екс-прем'єра України Юлію Тимошенко, заявляють, що вона потребує лікування лише за межами в'язниці. Про це медики заявили в офіційному повідомленні у четвер, 8 березня.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-03-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Україна є однією з найбільш корумпованих країн Європи. Так, за показниками поширення корупції та хабарництва Україна посідає 24-те, передостаннє місце в Європі. Про високий рівень корупції в Україні та відсутність боротьби із нею говорять і в ЄС та НАТО.




Революційна творчість Шевченка була одним із головних чинників формування національно-політичної свідомості народних мас України. Впливи Шевченка на різні сторони духовно-національного життя нації відчуваються до сьогодні.



Если хотите попробовать новую версию одной из самых популярных сетевых стрелялок в мире Counter Strike, то вам следует для начала Counter Strike 1.6 скачать.



ПАРЄ знову закликає українську владу - в тому числі Президента Віктора Януковича - "терміново розглянути всі правові засоби, які є у межах їхніх повноважень, щоб звільнити колишніх членів уряду і дозволити їм брати участь у майбутніх парламентських виборах".



Что может быть приятнее для настоящего геймера, который купил себе новый персональный компьютер или ноутбук...



10 березня в Києві мінлива хмарність, без опадів, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі -12...-14 градусів, удень -1...+1 градусів.




Фон Тиз хорошо знает цену этим поразительным метаморфозам. В интервью Penthouse она сказала, что ее "работа" оценивается в 20 тысяч долларов за 10 минут. Что, по ее словам, дарит ей ощущение исключительной свободы.




На честь Міжнародного жіночого дня співробітники податкової служби із квітами в руках вийшли на вулиці міста. Правоохоронці вітали всіх дам, які у святковий ранок проходили повз будинок податкової - на вулиці Пушкінській.



Запрет в Украине и Российской Федерации игорного бизнеса спровоцировал переселение активных игроков в онлайн казино.


"У нашій політиці сусідства Україна відіграє в регіоні Чорного моря ключову роль, це дійсно стратегічний партнер для ЄС, і таким чином, крім питань про справи  Юлії Тимошенко та інші справи, співпраця між нами і Україною є дуже важливою, і у нас дійсно величезні наміри для співпраці між вашою країною і ЄС", - додав Шульц.



Конвенцію вже підписали багато європейських держав, включаючи Іспанію, Німеччину, Францію, Норвегію, Швецію, і, як тільки вона почне працювати, упевнені Кемерон і Клегг, це виведе на новий рівень стандарти захисту жінок.


Дамаск стверджує, що бореться не з "мирними демонстрантами", а "озброєними терористичними угрупуваннями, підтримуваними ззовні", від рук яких загинули більше 2 тис сирійських військовослужбовців. У США вважають, що ситуація в Сирії тільки погіршуватиметься.







За 11 днів до дефолту Греція заручилася згодою переважної більшості інвесторів для найбільшої в історії реструктуризації суверенного боргу, підтвердило міністерство фінансів країни.



Європейський суд вже призначив публічні слухання у справі "Луценко проти України" на 17 квітня 2012 року. У відкритому режимі суд досліджуватиме законність затримання та арешту заявника, а також питання використання системи правосуддя проти Юрія Луценка з метою усунення його від політичного життя в Україні і недопущення до парламентських виборів 2012 року.




Господарський суд АРК затвердив ухвалу, відповідно до якої завод Феодосії "Коктебель" визнаний банкротом. Оголошення про банкрутство заводу було опубліковане 6 березня в офіційній газеті Верховної Ради України "Голос України".



Після перерви команда з Балканського півострова несподівано кинулася атакувати великими силами. Такі активні дії гостей дещо дезорієнтували харків'ян, і вже через кілька хвилин грецький клуб відкриває рахунок у протистоянні. Відзначився Фустер.




Четверо міцних чоловіків роздяглися на майданчику перед Качанівською колонією, де знаходиться екс-прем'єр Юлія Тимошенко, і переплели себе білим дротом. "Це Україна - Україна ув'язнена і поневолена".