Чт, 2024-03-28, 14:42
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Футбольний клуб "Динамо" (Київ) має намір опротестувати результати вчорашнього матчу з донецьким "Шахтарем", який завершився з рахунком 2-0 на користь гірників.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-04-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Несколько человек с белыми лентами и бантами вышли на станцию столичной подземки "Площадь Революции" и украсили ее белыми цветами и шариками.



Отдых — это период в жизни каждого человека, когда хочется сполна ощутить все ее прелести и насладиться максимальным комфортом.



9 квітня в Києві хмарно із проясненнями, уночі сильний дощ, удень дощ із мокрим снігом, місцями на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +1 ...+3, удень +4 ...+6.



В наше время многие азартные люди очень любят развлечься игрой в автоматы.





У США на 77-році життя помер китайський вчений і дисидент Фан Лічжі, який грав ключову роль у подіях на площі Тяньаньмень в 1989 році.




Президент Пакистану Асіф Алі Зардарі прибув в неділю вранці в Делі, де він зустрінеться з індійським прем'єром Монмоханом Сінгхом, після чого попрямує в мусульманську святиню на півночі країни.




Щонайменше, 80 осіб були вбиті в суботу, 7 квітня, військовими в різних регіонах Сирії, повідомили представники сирійської наглядової ради з прав людини, що базується у Великобританії.




Усереднені експертні оцінки курсу гривні на кінець 2012 року в квітні-2012 погіршилися до 8,34 грн/1 дол (варіації від 8,0 грн/1 дол до 8,8 грн/1 дол) з 8,19 грн/1 дол в листопаді-2011.





Лабораторію викрила СБУ. Один із організаторів - колишній співробітник МВС, вчителював у цьому закладі.



 

Над розписом писанки працює черкаська майстриня Ольга Мартинова. Макет яйця має висоту 4 метри і завширшки 3 метри. Його встановили на території заводу "Темп". На писанку наносять традиційний середньонаддніпрянський візерунок.




В австрійському Зальцбурзі у віці 76 років помер почесний голова наглядової ради автоконцерну Porsche Фердинанд Александер Порше. Саме він був творцем легендарної спортивної моделі Porsche 911.




Сьогодні у Черкасах в рамках Всесвітнього дня здоров'я проходить молодіжний фестиваль тверезості "За здоровий спосіб життя".




Звільнений з посади директора Національного художнього музею Анатолій Мельник називає брехнею аргументи Міністерства культури для його звільнення.