Чт, 2024-03-28, 17:53
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



2 травня в Києві невелика хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +24...+26 градусів.
Останні Прогноз погоди | Новини європейської України| Додано: 2012-05-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Большинство родителей пытаются дать своим детям все самое лучшее, а поэтому многие украинские семьи пытаются дать своим детям образование за границей, например в Странах Европейского Союза.




Ситуація зі свободою преси у світі в 2011 році вперше за вісім років не погіршилася. Таку думку висловили автори щорічної доповіді неурядової організації Freedom House.




Українська міліція вимагає термінового реформування перед футбольним чемпіонатом Євро-2012. Про це заявляє правозахисна організація Amnesty International.




Влада Польщі вважає "абсолютно безпідставними" заклики низки європейських політиків бойкотувати матчі Євро-2012 в Україні через справу екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко.





Президент Іспанської футбольної федерації Анхель Марія Вільяр запропонував керівництву УЄФА перенести матчі Євро-2012 з України до Іспанії.



У зв'язку з останніми подіями, які стались в Дніпропетровську, за рішенням лідера рок-групи "Океан Ельзи" Святослава Вакарчука, виступ його сольного проекту "Брюссель" перенесли на 19 травня. Квитки, куплені на концерт 29 квітня, будуть дійсні на нову дату.




Близько 20 осіб було затримано спецназом в Мінську в приватному будинку, який періодично орендується трупою "Вільний театр" - відомого в Європі, але не визнаного в Бєларусі творчого колективу.



16 травня 2011 німецька поліція затримала і допитала в Берліні Максуда Лодіна, громадянина Австрії, який прибув з Пакистану. При обшуку у нього виявили електронні носії інформації, карти пам'яті, з порнографічними фільмами.




Міжнародна організація праці оголосила про те, що в цьому році кількість безробітних у світі досягне відмітки в 202 мільйони осіб чи 6,1 відсотка від працездатного населення .




Влада США в понеділок, 30 квітня, опублікувала документ, в якому перераховані країни, де найгірше захищаються права на інтелектуальну власність.



Постраждалі від вибухів у Дніпропетровську 27 квітня перебувають під постійним контролем медиків. Виписувати з лікарень їх почнуть 3-4 травня.