Пт, 2024-04-19, 21:59
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Хотя за окном уже и жара, но Солнце еще не сильно припекает изнеможённую от жары Землю.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-10| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



11 травня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +25...+27 градусів.

сроки годности

После недавних скандалов с найденными просроченными товарами в магазинах, которыми пестрили новости Днепродзержинска, Днепропетровска и Донецка, мы решили рассказать нашим читателям о том, как же обманывают покупателей в крупных супермаркетах страны.





З 10 по 13 травня у Києві та Донецьку відбудуться вуличні вистави відомих польських театрів - вже відомий киянам з вистави "Планета Лем" театр "Бюро Подорожей" і "Театр Снів", який завітає до Києва вперше.




Канцлер Німеччини Ангела Меркель заявляє, що люди в Україні та Бєларусі страждають "від диктатури та репресій". Це найгостріший коментар Меркель щодо ситуації в Україні з часу ув’язнення екс-прем’єра Юлії Тимошенко.



Депутат Європарламенту Марек Сівець вважає, що скасування Ялтинського саміту Центральноєвропейської ініціативи є попередженням Україні про можливу дипломатичну ізоляцію.



В результате взрыва двух заминированных автомобилей на юго-западе Дамаска, в районе аль-Казаз, погибли несколько десятков человек. Спасательные службы прибыли на место происшествия со значительным опозданием из-за дорожных пробок.




Технічна робота над текстом Угоди про асоціацію в частині глибокої і всеосяжної зони вільної торгівлі буде завершена до літніх канікул, повідомив міністр економічного розвитку і торгівлі України Петро Порошенко.




Один з найвідоміших у світі стилістів і винахідник "культових" зачісок минулого століття Відал Сассун помер на 85-му році життя. За інформацією лікарів, причиною смерті стала лейкемія.





Київ і Брюссель мають шукати компроміс і підтримувати діалог для того, щоб знайти вихід із ситуації у двосторонніх відносинах.



Відділення лікарні залізничників, де знаходиться палата Юлія Тимошенко, поміняло назву з "Кабінет тракційного лікування" на "Кабінет плазмаферезу".Тимошенко категорично відмовилася допускати до себе вітчизняних фахівців.




Першого заступника голови партії "Батьківщина" Олександра Турчинова викликають на допит до Головного слідчого управління МВС України.



Прем'єра документального фільму про знаменитого сербського кінорежисера Еміра Кустуріцу "Балканська зірка" відбудеться 21 травня в Києві. На цей же день у палаці "Україна" заплановано концерт режисера і його музичного колективу The No Smoking Orchestra.