Сб, 2024-04-20, 07:35
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Запровадження додаткових щомісячних виплат та диференційованого оподаткування для багатодітних матерів ініціюють народні депутати від фракції НУ-НС Арсеній Яценюк та Леся Оробець.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Три парламентські партії Греції в неділю домовилися про створення коаліційного уряду.





Прем'єр-міністр Хорватії Зоран Мілановіч розповів про підготовку законопроекту, що дозволяє одностатеві шлюби.




У центрі Мадрида провалилася чергова акція протесту. Іспанські сили правопорядку в неділю ранком ліквідували наметове містечко "обурених" на центральній мадридській площі Пуерта дель Соль, затримавши 18 осіб.




Найбільше проблем на парламентських виборах-2012 виникне через мажоритарну складову, вважає голова Комітету виборців України Олександр Черненко.




На північно-заході Китаю, у повіті Миньсянь провінції Ганьсу в результаті особливо сильного граду й повені вже загинули 40 осіб, 18 пропали безвісти, ще 87 потерпілих перебувають у лікарні.



Глава дипломатичного відомства Італії Джуліо Терзі повідомив, що викликав посла України в Римі для того, щоб висловити йому стурбованість громадськості й парламенту Італії із приводу становища колишнього українського прем'єра Юлії Тимошенко.



У Греції сьогодні буде зроблена ще одна спроба домовитися про формування нового коаліційного уряду після минулих в країні парламентських виборів, що відбулися минулого тижня.




24-летняя актриса АннаЛинн Маккорд уже десять лет снимается в сериалах и кинофильмах. Известна она, прежде всего, благодаря роли Наоми Кларк в сериале "90210: Новое поколение" и Иден Лорд в шоу "Части тела".