Пт, 2024-04-19, 16:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Янукович сподівається на вирішення газового питання у двосторонніх відносинах із Росією найближчим часом.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



За добу до початку чергового раунду переговорів між Міжнародним агентством з атомної енергії і Іраном з питань ядерної програми Ісламської республіки до журналістів потрапила інформація, яка компрометує керівництво цієї країни.



Україна поділяє стурбованість міжнародної спільноти в ситуації з екс-прем'єром Юлією Тимошенко, заявляє Янукович.



15 травня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, удень +22...+24 градуси.



Таких інвестицій в інфраструктуру Україна за роки незалежності ще не бачила: за п’ять років підготовки до "
Євро-2012" у реконструкцію доріг було вкладено 32,5 мільярди гривень, ще 21 мільярд пішов на модернізацію аеропортів.




Новий графік руху пасажирських поїздів від "Укрзалізниці" викликав критику з боку пасажирів.




Лідер лівих радикалів Греції у понеділок, 14 травня, відкинув запрошення президента на остаточний етап коаліційних переговорів, практично гарантувавши цим повторні парламентські вибори, які може виграти.




25 мая в Китае стартует конкурс Miss Asia Pacific World 2012. 11 июня все участницы прилетят в Южную Корею, чтобы принять участие в финале. Планируется также поездка в Японию (18 июня) для 15 лучших участниц.




Європейські та новозеландські геологи виявили поблизу тихоокеанських островів Тонга підводний вулкан з украй неспокійним характером - його висота змінюється на десятки сантиметрів за кілька тижнів.



14 травня в Києві мінлива хмарність, уночі місцями короткочасний невеликий дощ, удень без опадів, вітер північний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +6...+8 градусів, удень +15...+17 градусів.



У кращих традиціях Голлівуда завершився чемпіонат англійської прем'єр-ліги. Вирвавши на компенсованих арбітром хвилинах заключного туру перемогу у КПР, "Манчестер Сіті" прямо з-під носа у свого найлютішого ворога - "Манчестер Юнайтед" - вирвав золоті медалі.




Актор Джонні Депп насправді не має наміру кидати матір двох своїх дітей, Ванессу Параді.




Опозиція розраховує одержати конституційну більшість після виборів у парламент 2012 року за рахунок мажоритарників від влади. Про це розповів лідер "Фронту Змін" Арсеній Яценюк.



На місці падіння російського лайнера Sukhoi Superjet-100 в Індонезії в понеділок на світанку поновилися пошукові роботи останків загиблих і підняття виявлених напередодні бортових самописців.





Російська санітарна служба в понеділок може дати остаточну згоду на відновлення постачань сиру з України.



С приходом весны у каждого любителя повозиться на огороде начинается дачный сезон.