Пт, 2024-04-19, 14:27
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



"Ситуація стала проблематичною після того, як в останні дні конфіденційні плани лікування випливли в пресі. Ситуація, яку в більшості країн годі уявити. Тому довіра, якої ми досягли, була суттєво погіршена. Виникла ситуація, в якій доцільно перевірити, чи має сенс продовження лікування".
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


В любом городе наличествует огромное количество мебельных магазинов, в каждом из которых непременно имеется тот или иной интерьерный аксессуар, который бы идеально вписывался в комнату или любое другое помещение.




Єменські урядові війська проводять операцію проти терористів "Аль-Каїди", які контролюють місто Джар у південній частині країни. За останніми даними, під час боїв загинули щонайменше 44 людини.


Уряд Буркіна-Фасо спільно з іноземними правозахисниками розробив програму захисту громадян країни, звинувачених у чаклунстві. Згідно зі звичаєм, який широко побутує у сільській місцевості, людей, запідозрених у зв'язках з потойбічними силами, б'ють, виганяють з помешкань і не дають повернутися в рідні місця.




Експорт сиру українських виробників до Російської Федерації поки що не відновлено. Про це заявив міністр аграрної політики і продовольства України Микола Присяжнюк.




Обсяг ВВП 17 держав єврозони не змінився в першому кварталі 2012 року як у порівнянні з попередніми трьома місяцями, так і відносно січня-березня 2011 року.


Іноземні авіаперевізники в період з 15 травня по 15 липня 2012 року будуть виконувати нерегулярні польоти з метою перевезення в країну футбольних команд, уболівальників, представників національних футбольних асоціацій, представників УЄФА, преси, радіо і телебачення.



Кожна держава-член ЄС буде вирішувати питання про бойкот чемпіонату Європи з футболу в Україні самостійно, повідомляє Süddeutsche Zeitung.



14-го травня в Одесі стартувала безстрокова акція "Вдаримо фарбою по бездоріжжю!".




Український шахіст Василь Іванчук, зігравши внічию з чехом Віктором Лазнічкою в матчі заключного 10-го туру, шостий раз у кар'єрі став переможцем меморіалу Капабланки, який завершився в Гавані.



Річка Суміда в Токіо в ніч проти 6 травня засвітилася яскравим електричним синім світлом. По ній пропливли тисячі світлодіодів з сонячними батареями.



Франсуа Олланд офіційно вступив на посаду президента Франції. Урочисту присягу він склав на офіційній церемонії в Єлисейському палаці.



На сьогоднішній день черепиця продовжує впевнено утримувати позицію лідера на ринку будівельних матеріалів.



16 травня в Києві хмарно із проясненнями, короткочасний дощ, місцями грози, в окремих районах можливий град, вітер південно-східний, 7-12 м/сек., удень місцями пориви 15-20 м/сек. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +23...+25 градусів.



Американські науковці розробили спосіб захисту здорових клітин при хіміотерапії злоякісних пухлин.



Приближается лето, а вместе с ним и жара, которая сделает погоду в жилищах современных людей, в которых не установлены кондиционеры, просто таки адски жаркой.


 

Рэпер из Ирана Шахин Наджафи, проживающий в Германии, подал заявление в местную полицию на аятоллу Сафи Голпайгани.



Человеческие отношения очень сложные, а особенно когда речь идет о взаимоотношениях между влюбленными.



В ходе раскопок, проводившихся управлением древностей перед расширением квартала Кайзер в Модиине, была обнаружена крупная маслодавильня, возраст которой оценивается в 1400 лет.



Современные люди очень любят путешествовать, а поэтому многие для фиксирования всего увиденного покупают себе фотоаппараты и видеокамеры.




Головний тренер збірної України Олег Блохін буде керувати командою, як мінімум, до кінця чемпіонату світу з футболу 2014 року.



Вищий спеціалізований суд України з розгляду цивільних і кримінальних справ переніс на 26 червня розгляд касації екс-прем'єра Юлії Тимошенко та її захисту на вироки Печерського районного та Апеляційного судів Києва щодо "газової справи".



Американский шаттл Enterprise, около двух недель назад совершивший свою последнюю посадку в аэропорту имени Кеннеди в Нью-Йорке, наконец-то был снят инженерами NASA.



Азартный бизнес в Украине, а также на территории Российской Федерации находится под запретом, а не так давно Киев решил, что букмекерская контора также должна быть запрещена.



Новий Карно-процесуальний кодекс, підписаний Януковичем, почне діяти в Україні за пів року. Хоча цей документ багато критикують, можна сказати, що він є великим кроком до цивілізованого правосуддя.



Математики опублікували роботу, в якій проаналізували схему роботи європейської рулетки казино і запропонували систему, за допомогою якої можна збільшити ймовірність виграшу.



Ціни на готельні номери під час Євро-2012 знизились, а очікування українських готельєрів не виправдалися.



Представники Євросоюзу вкотре нагадали, що не проти підписання документа, якщо Київ вирішить проблему з політв’язнями: Україна повинна жити за європейськими цінностями.