Чт, 2024-03-28, 18:12
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Протягом трьох днів - з 18 по 20 травня - в Центрі культури та історії Київської Русі "Парк Київська Русь" відбудеться один з найграндіозніших культурно-історичних фестивалів в Україні.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



18 травня британське телебачення покаже документальний фільм "Світ, про який не повідомляють: підлітки, що живуть в підземеллях" (Unreported World: The Teenagers Who Live Underground).



Європейський Союз підтверджує готовність до підписання та ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС, наголошуючи на необхідності вирішення питань щодо резонансних кримінальних справ.



Янукович підписав указ "Про Конституційну асамблею". Текст відповідного указу, датованого 17 травня, розміщено на сайті глави держави в четвер увечері.



Можайский городской суд вынес в четверг очередной приговор по резонансному делу об избиении двух пешеходов, к которому оказались причастны боксер-единоросс с депутатским мандатом и его отпрыск.



В современном мире, полном стрессов и депрессий, очень многие люди ищут возможность обрести духовное и физическое равновесие.



18 травня в Києві мінлива хмарність, місцями невеликий короткочасний дощ, вітер північний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +17...+19 градусів.



Фахівці НАСА прийшли до висновку, що в Сонячній системі налічується близько 4700 більш-менш великих астероїдів, які можуть становити небезпеку для нашої планети.



Реклама, в которой американский производитель обуви Skechers заявляет, что ношение специально сконструированной спортивной обуви приводит к снижению веса.



Приближается восьмое июня — день старта футбольного чемпионата Евро-2012, который состоится на полях Украины и Польши.



Американський універсальний десантний корабель (УДК) Essex і танкер Yukon зіткнулися в Тихому океані під час спроби дозаправки УДК.

 

Наближається літо, а це значить, що діти будуть вільні від школи. Саме тому більшість батьків вже зараз думають про їхній літній відпочинок, чи відправити  їх в дитячий табір десь на море.




Аж двома золотими медалями чемпіонату Європи зі стрибків у воду, який цими днями проходить у нідерландському Ейндховені, поповнилася скарбничка збірної України.



Відеокліп офіційної пісні Євро-2012 від німецької співачки Oceana "Endless Summer" зазнав деяких змін.



Привлекательность для россиян образа вернувшегося в кресло президента Владимира Путина стремительно и необратимо угасает, пришли к выводу социологи.


 

В современном мире, который постоянно давит на людей своим темпом, многие люди ищут возможность расслабиться и отдохнуть.



Влада Лівії не може почати судовий процес проти сина поваленого лідера лівійської Джамахірії Муаммара Каддафі - Сеїфа аль-Іслама, оскільки він відмовляється співпрацювати з адвокатами.



В українських вишах поширені хабарництво, блат, цінні подарунки і сексуальні послуги.