Пт, 2024-03-29, 17:03
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Авария произошла в субботу днем. Автобусы с детьми, в которых находилось более 200 учащихся, ехали из округа Берк на востоке штата в тематический парк развлечений Six Flags Over Georgia, расположенный к западу от города Атланта - административного центра Джорджии.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-05-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Києві поблизу станції метро "Шулявська", на вулиці Дегтярівська 25, А горить склад секонд-хенду, повідомляє прес-службу Міністерства з надзвичайних ситуацій України.


Лондонський "Челсі" обіграв у фіналі Ліги чемпіонів мюнхенську "Баварію" і завоював статус найсильнішої команди континенту. Підопічні Роберто Ді Маттео зуміли відігратися за дві хвилини до фінального свистка, не пропустили 11-метровий у першому екстра-таймі і вирвали перемогу в серії післяматчевих пенальті.


Щонайменше 6 людей загинули в результаті землетрусу в северо-італійській провінції Болонья, повідомляє Reuters. Землетрус магнітудою в 5,9 балів стався в неділю вранці поряд з містом Модена.




В современном мире популярность продукции компании Apple занимает лидирующие позиции во всех развитых странах, даже несмотря на смерть одного из основателей компании и ее "мотора" Стива Джобса.