Пт, 2024-03-29, 12:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Британская газета The Sun рассказала своим читателям-болельщикам о преимуществах поездки на Евро-2012 в Украину и Польшу.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-05-25| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Біля Верховної Ради понад 600 громадян проводять мітинг проти ухвалення мовного законопроекту Ківалова-Колесніченка, поруч – 10 автобусів міліції та "Беркуту".



Найвищі українські чиновники отримують від держави тисячі доларів матеріальної допомоги на оздоровлення та вирішення побутових проблем.



Жахливий випадок стався в одному з канадських рейсових автобусів. Один з пасажирів на очах у всіх відрубав голову своєму попутнику, а потім з'їв частину його нутрощів.



Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що бійка 24 травня в сесійній залі показала, що "парламентаризм в країні остаточно зруйнований", тому він є прихильником позачергових виборів.


 

По данным консалтингового агентства iKS-Consulting, в Украине начало снижаться количество абонентов мобильной связи.



26 травня мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +7...+9 градусів, удень +18...+20 градусів.



РЫБЫ: следует покончить со всеми проблемами. Доработайте старый проект и не втягивайтесь в ближайшее время в новый. Самое время отдохнуть и набраться сил.

"Ура, каникулы!" Активный сезон отдыха начнется буквально за считанные дни. Как использовать летние месяцы, чтобы дети максимально набрались здоровья и заслуженно "перевели дыхание" после напряженных школьных будней и праздников?



Україна поступово вибуває з обойми світової торгівлі. Згідно з останнім рейтингом залученості країн в міжнародну торгівлю Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ), Україна зайняла 86-е місце з 132 країн, опустившись на 5 позицій.





БЮТ сьогодні з самого ранку заблокував президію Верховної Ради. Про це у своєму Facebook написав бютівець Віктор Уколов.

 

Лето - сезон отпусков, отдыха, оздоровления. Вот и вы, счастливчик, дождались на работе путевки за 10 процентов стоимости. Ведь вы подавали заявление и справку-рекомендацию от врача еще три года назад.






У четвер вулиці Одеси через рясний дощ перетворилися на величезні калюжі. Подекуди люди опинилися заблокованими у своїх авто.



Голова Верховної Ради Володимир Литвин заявив, що бійка 24 травня в сесійній залі показала показала, що "парламентаризм в країні остаточно зруйнований", тому він є прихильником позачергових виборів.





Черговий суддівський провал в поєдинку Першої ліги практично вирішив ім'я другого учасника Прем'єр-ліги в майбутньому сезоні.



На теперішню владу чекає люстрація, а незаконні доходи в майбутньому будуть повернуті справжнім власникам. Про це на зустрічі з активістами в Донецьку заявив один з лідерів об'єднаної опозиції Арсеній Яценюк.




У Баку відбувся другий півфінал міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2012", у якому Україну представляла Гайтана.



Міністерство юстиції домовилося з американською юридичною компанією Skadden провести незалежну оцінку судового процесу над колишнім прем'єр-міністром Юлією Тимошенко. Про це йдеться в повідомленні прес-служби міністерства.