Пт, 2024-03-29, 12:05
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Через проведення матчів ЄВРО-2012 автомобільний рух центральною вулицею столиці припинять до 7 липня.
Останні Столичні новини - новини Києва | Новини європейської України| Додано: 2012-05-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



 

Іран не бачить підстав для того, щоб призупиняти збагачення урану до рівня в 20%. Про це заявив сьогодні голова Організації з атомної енергії Ірану (ОАЕІ) Ферейдун Аббасі Давані.




У Бразилії пройшла протестна демонстрація повій. Носії найдревнішої професії виступили за свої права і проти насильства щодо жінок. На грудях учасниць акції було написано "Повага" і "Нехай вони грають".



28 травня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер змінних напрямків, 3-8 м/сек. Температура повітря вночі +10...+12, удень +22...+24 градуси.




Естонський уряд намагається врятувати громадян від найскандальнішої російської фінансової піраміди. З 1 червня естонські інтернет-користувачі не зможуть потрапити на сайти, що рекламують проект МММ-2011.




В Україну повертаються масові затримки заробітної плати бюджетникам. У Херсоні страйкують працівники ГКП "Херсонелектротранс" - на маршрути вранці в неділю 27 травня вийшло 12 тролейбусів замість 50.





В адміністрації президента Віктора Януковича не вірять у реальність застосування США індивідуальних санкцій щодо України.



В мире так повелось, что покупать ту или иную сезонную продукцию выгоднее всего именно в тот период года, когда сезон на нее отсутствует.



Місце стоянки ханів Золотої Орди виявили археологи на Луганщині. Знахідка - надзвичайна, адже в літній резиденції давніх правителів не було капітальних споруд, лише легкі шатра, тож через 600 років знайти якісь сліди табору практично неможливо.




Аномальна, як на кінець травня, температура води в морі +22 – це ідеальна умова для розмноження інфекцій. Вже у травні пляжі відкриті для купання.




Лідер партії "Удар" Віталій Кличко заявив, що має намір балотуватися на пост мера столиці.


Україна опустилася в міжнародних іміджевих рейтингах на такі низькі позиції, до котрих за попередньої влади, при всіх її недоліках, не доходила.




27 травня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/сек. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, вдень +21...+23 градусів.