Сб, 2024-04-20, 05:49
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Керманич збірної України Олег Блохін назвав 23 футболістів, які захищатимуть честь країни на домашньому Євро-2012.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Одна година роботи в країнах ЄС коштує в середньому 23 євро (244 грн), що у 16 разів більше, ніж заробляє українець, повідомили у Федеральному статистичному відомстві Німеччини.





Переважна більшість українців не планують найближчим часом народжувати дітей.




Федеральное правительство Австралии выслало из страны двух сирийских дипломатов – в ответ на геноцид собственного народа, проводимый в Сирии режимом Асада.



30 травня мінлива хмарність, уночі без істотних опадів, удень короткочасний дощ, удень грози, вітер південно-західний, 7-12 м/сек. Температура повітря вночі +12...+14 градусів, удень +21...+23 градуси.



Высокопоставленный офицер Корпусов стражей исламской революции (КСИР) заявил, что иранские подразделения находятся в Сирии и помогают правительственным войскам в борьбе с оппозицией.


Незабаром, щоб подивитися улюблені канали зі супутникової антени, доведеться придбати декодер і платити абонплату. Лобісти компаній з надання послуг платного ТВ готують зміни до закону про авторські права, прийняття яких зобов'яже супутникові канали вести закодоване мовлення на території України.




Частка матеріалів з ознаками замовності політичного спрямування в ЗМІ п’яти українських областей та Криму складає 37%. Такими є результати дослідження громадської організації "Український освітній центр реформ".



Сумарні статки британських міністрів оцінюються в 70 млн фунтів (788 млн гривень), тоді як українських найвищих чиновників - давно перевалили за 2 мільярди гривень. Наразі серед британських міністрів 18 чоловік є фунтовими мільйонерами.



Пока за окнами жара и лето, то многие люди решают сделать ремонт в своем доме или квартире.



Археологи провели повторне датування артефактів, виявлених у печері Geißenklösterle, і встановили, що вони старші, ніж вважалося досі.



Екс-"бютівець", колишній нардеп Віктор Лозінський на зоні веде себе як пахан, відмовляючись робити "чорну роботу" через попередні "Заслуги" на волі.



В современном мире практически сто процентов украинских предприятий и компаний, а также многие украинцы дома используют принтеры.



Мешканці Сирії, які вижили після бійні в місті Хула, розповіли, як лояльні до уряду сили входили в їхні будинки і вбивали членів їх сімей. Тим часом в Дамаск відправляється спеціальний посланник ООН і ЛАД Кофі Аннан.



Якщо Україна робитиме кроки до євроінтеграції, то вона стане частиною Європейського Союзу, заявив журналістам посол ЄС в Україні Жозе Мануель Пінту Тейшейра.



Збірна України з розгромної перемоги над командою Естонії розпочала серію підготовчих поєдинків до домашнього Євро-2012. Українці, виступаючи, за словами головного тренера команди Олега Блохіна, на тлі навантажень, не залишили жодних шансів супернику.




У суботу, 26 травня, Андріївський узвіз прийняв перших туристів, і бруківка не витримала. В понеділок її подекуди познімали і перекладають знову.