Чт, 2024-03-28, 20:04
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Знакомый собирается за границу. Третий раз с начала года! Имея зарплату чуть выше средней, умудрился уже объездить пол-Европы. Сейчас едет в Турцию - за 210 евро за семидневный тур.

Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-31| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



8 червня 2012 року о 16 год. в Національному музеї українського народного декоративного мистецтва відкривається виставка „Out of ” заслуженого художника України Олександра Міловзорова.



Штраф у розмірі понад 200 тисяч доларів наклали на китайську пару за народження другої дитини і порушення державної політики "Одна сім'я - одна дитина".



В современной Украине мужчинам становится все сложнее и сложнее найти работу с приличной зарплатой, на которую можно содержать семью, профессия строителя приобретает все большую популярность.



П'ять років тому, коли ухвалювалося рішення про проведення Євро-2012 в Польщі та Україні, остання все ще асоціювалася з Помаранчевою революцією й була надія, що спільний чемпіонат спонукає Україну піти шляхом Польщі.



Спостереження за самими загадковими об'єктами у Всесвіті, в тому числі чорними дірами і надновими зірками, буде вести американський космічний апарат, що отримав назву Ядерний спектроскопічний телескоп (NuSTAR).



1 червня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, грози, вітер західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +8...+10 градусів, вдень +21...+23 градуси.




Напередодні візиту президента Росії Володимира Путіна до Бєларусі на дорозі з аеропорту "Мінськ-2" з'явилася розтяжка з нецензурними словами.





Ісаак Ламб з Портленда (США) зробив своїй коханій найкращу пропозицію руки і серця усіх часів.




Імовірність виникнення раптових руйнівних вивержень - набагато вище, ніж вважалося до цих пір, стверджують дослідники з Університету Вандербільта в американському штаті Теннессі.



Партія "Батьківщина" передала представникам Євросоюзу і США списки українських посадовців, щодо яких мають застосовуватися санкції. Про це повідомив перший заступник голови партії Григорій Немиря в ефірі телеканалу ТВі.




База українських футбольних фанатів, що були помічені у правопорушення під час матчів, налічує 1400 осіб.



Відео з непересічною акторською грою хом'ячка з'явилося на сервісі YouTube. Маленький домашній улюбленець віртуозно імітує смерть від пострілу.



Конституційний суд України визнав неконституційним закон про внесення змін до Регламенту Верховної Ради, згідно з якими народні депутати України не мають права вносити на розгляд парламенту законопроекти про денонсацію міжнародного договору України.




Прес-секретар президента РФ Володимира Путіна Дмитро Пєсков заявив, що Росія в діалозі з Україною щодо газового питання виходить з діючих угод.



У Туркменістані, який володіє четвертими у світі запасами газу, вчора відбулося засідання ради голів урядів країн СНД. Туркменський лідер Гурбангули Бердимухамедов зробив все, щоб саме газ став головною темою ашгабатської зустрічі.



У разі провалу плану Кофі Аннана по Сирії і розколу в Раді Безпеки ООН в розпорядженні світової спільноти залишиться тільки один варіант дій - оминаючи РБ Об'єднаних Націй, попередила постійний представник США при ООН Сюзан Райс.



С начала 2010 все российские компании уже не нуждаются в получении специализированных строительных лицензий, так как их заменили СРО в строительстве.




ФК "Металург" (Запоріжжя) завоював право виступати в наступному сезоні у вищому дивізіоні чемпіонату України з футболу – Прем'єр-лізі.



Сирійські повстанці пред'явили ультиматум президенту Башару Асаду. Як передає "Iнтерфакс-Україна" з посиланням на міжарабський канал Al Arabiya, йому дали 48 годин на виконання плану з врегулювання ситуації в країні.