Пт, 2024-04-19, 20:45
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Плавуча бурова платформа "Петро Годованець", яка, за твердженням влади, допоможе нашій державі збільшити видобуток власного "блакитного палива" і зменшити залежність від дорогого російського газу, "спіткнулася" за крок від України.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-05-07| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Московська поліція затримала в центрі столиці РФ за спробу несанкціонованого пікетування близько 120 осіб, у тому числі опозиціонера Бориса Нємцова.




На сайті Держдепартаменту США з'явилося посібник для американців, які збираються подорожувати на автомобілі по Україні. Судячи з усього, нічого хорошого від наших доріг вони не чекають.





Надзвичайне місячне шоу побачили мешканці Землі в ніч на неділю, 6 травня – Місяць максимально наблизився до орбіти нашої планети.




Американська співачка Lady Gaga розповіла про те, що вона полюбляє в сексі. Поп-зірка зізналася, що любить підкорятися наказам коханця. Втім, лише кілька років тому співачка почала насолоджуватися сексом.





Колишній президент Сербії Борис Тадич і лідер Сербської прогресивної партії Томіслав Ніколіч вийшли у другий тур президентських виборів.



Сильний землетрус магнітудою 5,8 стався вранці в понеділок, 7 травня, в Грузії. Поштовхи відчувалися і в Тбілісі, де викликали паніку серед населення. Школярів розпустили по домівках.



Самка бенгальського тигра-альбіноса Тигрюля, подарована Ялтинському зоопарку "Казка" екс-прем'єром України Юлією Тимошенко, вперше стала мамою - на світ з'явилися чотири малюка (три хлопчики і одна дівчинка).



Рішення канцлера Німеччини Ангели Меркель про її присутність на Євро-2012 в Україні залежатиме від можливості лікування екс-прем'єра Юлії Тимошенко в Берліні. Про це заявив однопартієць канцлера, депутат Бундестагу від фракції ХДС/ХСС Карл-Георг Вельманн .


Ескалація конфлікту навколо Юлії Тимошенко, що вийшов на міжнародний рівень, загрожує Україні відчутними репутаційними втратами.На реконструкцію київського стадіону відповідно до вимог УЄФА витрачено $ 580 млн, 54 місця в президентській ложі зарезервовані для високопоставлених гостей з Європи, але Янукович, швидше за все, буде дивитися фінал на самоті.