Пт, 2024-04-19, 05:01
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Жителей Ашкелона по ночам "терроризирует" своим резким криком павлин, сбежавший из живого уголка одного из кибуцев. Различные службы мэрии пытались самостоятельно разыскать и поймать крикуна. Но ни муниципальным инспекторам, ни ветеринарам, ни патрульным этого сделать не удалось.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-06-04| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




20-летняя Оливия Кульпо (Olivia Culpo), красавица из городка Крэнстон (штат Род Айленд), в воскресенье, 3 июня, была объявлена победительницей конкурса "Мисс США 2012".



5 червня в Києві мінлива хмарність, уночі невеликий короткочасний дощ, удень короткочасний дощ, місцями гроза, в окремих районах град, вітер південно-східний, 7-12 м/с, місцями пориви до 15-20 м/с.




З наближенням нової хвилі фінансової кризи дедалі частіше звучать ідеї розв'язати цю проблему за рахунок найбільш незахищених прошарків населення.




Близько 40 компаній субпідрядників, яким не заплатили за виконані роботи на стадіоні "Національний" у Варшаві, вирішили блокувати об'єкт.





В Інтернеті з'явилися оголошення про набір охочих на платний мітинг у вівторок, 5 червня, під Верховною Радою.



Землетрус магнітудою 6,6 стався біля узбережжя Панами в неділю. Епіцентр підземних поштовхів зафіксовано у Тихому океані за 361 кілометр на південний захід від міста Сантьяго.


Україна, яка лежить на стику ЄС і колишньої радянської імперії, паралізована: її економіка так і не відновилася після кризи 2008 року, її зовнішня політика заплуталася між Брюсселем і Москвою, її внутрішньополітична сцена нагадує кепський серіал.



Влада США оголосила війну спайсам - так називають синтетичну марихуану. За заявами представників влади, курять її, в основному, підлітки, і наслідки бувають сумними. За останні роки сотні людей потрапили в лікарні, були й смертельні випадки.





В Індії 12-річний Аніл Барель, граючи біля струмка, проковтнув живу рибу. Риба замість шлунка потрапила до легень хлопчика.




У Японії заарештували Наоко Кікусі, яку вважають однією з керівниць секти "Аум Синріке": у багатьох країнах світу діяльність цієї організації заборонена.




Пасажирський літак розбився у неділю, 3 червня, на південному заході Нігерії. Літак, марка якого невідома, врізався в двоповерховий будинок в місті Лагос.




Військовий суд Тріполі засудив 19 громадян України до 10 років ув'язнення за підтримку режиму екс-лідера Лівії Муаммара Каддафі.

На начало августа приходится День памяти Леси Украинки. Ее сердце перестало биться 99 лет назад в далеком грузинском городке Сурами, где эта талантливая и мужественная женщина отчаянно боролась с костным туберкулезом.




За досягнення в рамках міжнародної освітньої програми "Лелека" юні екологи з села Бодаки Збаразького району Тернопільщини отримали диплом, комп’ютер та проектор від принца Ліхтенштейну.



3 червня внаслідок складних погодних умов (дощ, гроза, сильний вітер) у місті Луганську, через спрацювання систем захисту ліній електропередач, знеструмлено 2 тис 94 приватних житлових будинки.



Чергова масштабна ДТП сталася в Пакистані. На півночі країни пасажирський автобус упав у провалля, внаслідок чого загинули не менше ніж 30 осіб.



Фахівці Росспоживнагляду 5 червня приїдуть в Україну, щоб перевірити два сирзаводи, продукція яких раніше потрапила під заборону у Росії.