Пт, 2024-04-19, 19:54
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



День Х для поступающих-2012 наступил. 15 мая они начали сдавать ВНО. По сравнению со своими предшественниками, нынешние абитуриенты в менее выгодных условиях.
Останні Офіційні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-06-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В домах в лесу живут без прописки бывшие сотрудники несуществующего военного совхоза "Львовский" в с. Высич Яворивского р-на Львовской области.



6 червня в Києві мінлива хмарність, уночі без істотних опадів, удень короткочасний дощ, гроза, слабкий град, вітер південний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +23...+25 градусів.



Відтепер українська малеча також може долучитися до футбольного свята Євро-2012. Спеціально для маленьких шанувальників футболу вийшла нова яскрава інтерактивна дитяча книжка про футбол.




Україна скористається паузою у відносинах з Євросоюзом і будуватиме Європу всередині країни.




Опозиційні політичні сили проводитимуть безстрокову акцію протесту проти ухвалення законопроекту «Про засади державної мовної політики по всій Україні».



Біля фан-зони для вболівальників Євро-2012, встановленої на майдані Незалежності з боку вул. Інститутської, сталося зіткнення між співробітниками спецпідрозділу "Беркут" і представниками опозиції, які протестують проти закону про засади державної мовної політики.



Способом боротьби з борговою кризою, що загострилася в Європі, може стати не випуск колективних облігацій, а внесення накопичених країнами надлишкових боргів в єдиний фонд, щоб погасити їх протягом 25 років.



У капітана збірної України Андрія Шевченка завершився термін контракту з його клубом - київським "Динамо". Про це заявив сам футболіст.



Люди тримають у руках прапори політичних партій, ікони та плакати, зокрема "Омоскалюванню України - ні", "Любіть Україну, або забирайтеся геть", "Щоб ​​не втратити "мову", деякому потрібно вкоротити язика".


Міліція намагалася стримати рух мітингувальників, але не змогла. Учасники мітингу били "Беркут" держаками від прапорів, закидали їх пляшками з водою і скандували "Ганьба!". Міліція не витримала натиску натовпу і почала тікати з-під Верховної Ради вниз, на Майдан Незалежності.



Суд у Казахстані засудив понад 30 нафтовиків за заворушення в Жанаозені, криваве придушення яких у грудні минулого року підірвало імідж стабільної держави.




Тисячі отруйних павуків атакували індійське місто Садія в штаті Ассам. Жертвами членистоногих вже стали дві людини.



Чемпіон світу в суперважкій вазі за версією WBC українець Віталій Кличко отримав Кавалерський хрест ордена "За заслуги перед Федеративною Республікою Німеччина".



Дівчата постали перед публікою "Олімпійського" в образі рок-дів, виконавши кавер-версію всім відомого хіта групи Quest Рistols "Біла бабка любові" в стилі хард-року під музику групи Rammstein.



Група біологів під керівництвом Дейвіда Ху з Інституту технологій штату Джорджія в місті Атланта (США) розкрила секрет невразливості комарів перед ударами дощу.



На подання апеляції щодо вироку лівійського суду у справі 19 громадян України відведено 30 днів. Про це повідомив міністр закордонних справ України Костянтин Грищенко.



Під Верховною Радою проходить мітинг за і проти схвалення в парламенті законопроекту про державну мовну політику. Кількість учасників акцій збільшується.