Пт, 2024-04-19, 20:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Молодая дизайнер из Николаева (областного) Светлана Никор говорит, что занимается вязанием сколько себя помнит. Даже в школе под партой перебирала крючок с нитками ...
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2012-07-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Конституційний Суд визнав конституційним можливе скасування недоторканності депутатів Верховної Ради й неконституційним - скасування недоторканності президента й суддів, що передбачено законопроектом №10530.



Уряд затвердив техніко-економічне обґрунтування (ТЕО) будівництва в Україні заводу з фабрикації ядерного палива. Відповідне рішення закріплене урядовою постановою №437-р від 27 червня.



12 липня в Києві мінлива хмарність, уночі місцями короткочасний дощ, удень короткочасні дощі, місцями грози, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, удень +27...+29 градусів.



Найсильніша буря з дощем і градом накрила Одесу. Сильний дощ затопив вулиці міста. Екологи радять українцям звикати до злив і смерчів.





Вітчизняна футбольна зірка Андрій Шевченко потрапив до Топ-20 рейтингу найкращих голеадорів XXI століття, який опублікувала Міжнародна федерація футбольної історії і статистики (IFFHS).



Основними причинами стабільно низького рівня інвестиційної привабливості України є посилення тиску на бізнес з боку владних структур, фаворитизм, складне адміністрування податків і корупція.



В останньому інтерв'ю головний тренер "Кривбасу" Віталій Кварцяний поскаржився на відсутність реального зміцнення команди, а також відзначав, що низка гравців не відповідають його вимогам.



З 22 серпня по 9 вересня в Національному художньому музеї у Києві покажуть проект українсько-канадського художника Тараса Полатайка "Спляча Красуня".


Київська міська державна адміністрація пропонує депутатам Київської міської ради передати Національному центру театрального мистецтва імені Леся Курбаса приміщення на вулиці Володимирській №23/27 загальною площею 1257,5 кв м.



Авіасалон Farnborough-2012 приніс Україні першого в історії Ан-158 реального покупця: панамська South American Aircraft Leasing замовила 15 літаків Ан-158 і Ан-148 київського і воронезького складання.



За минулий місяць населення поклало в українські банки 5,3 млрд гривень, що значно більше за травень, коли фінустанови збільшили портфель вкладів на мізерні 38 млн грн.



У Запоріжжі в акваторії острова Хортиця із дна Дніпра археологи підняли 8-метрове стародавнє судно - однодеревку часів раннього козацтва або Київської Русі.



Мастер производственного обучения Межрегионального центра профессионально-технического образования художественного моделирования и дизайна Наталья Маркович оплетает кораллы нитями с помощью крючка.



Віце-спікер парламенту Микола Томенко переконаний, що нинішня влада змусить Конституційний суд створити всі умови для обрання "передвиборчого" голови Верховної Ради.



Мобильные телефоны вытеснили уличные таксофоны. Они просто не в состоянии выдерживать конкуренции с более удобным средством общения.



Повний комплект нагород зібрав за минулий сезон донецький "Шахтар". До золотих медалей української Прем'єр-ліги та кубка країни "Гірники" додали і перемогу в Суперкубку України.

Львів

 

Після континентального футбольного чемпіонату Євро-2012 багато європейців відкрили для себе туристичну перлину України — місто Львів.