Сб, 2024-04-20, 17:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Оригинальный подарок на день рождения приготовил своей звездной наставнице Диане Арбениной победитель телепроекта "Голос страны-2" Павел Табаков. Певец заказал в кукольщица точную копию ... себя и Дианы.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-12| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Евро-2012 промелькнуло как миг, как радужный сон. Прошло какие-то четыре недели, а такое впечатление, что это было давно и неправда. Кафе, рестораны, гостиницы, таксисты считают заработок.



Евро-2012 каждому из нас запомнится чем-то своим. Кому-то - безумным беспокойством в компании друзей, кому-то удивительная оклейка автомобиля хромом у одного из фанатов не будет давать покоя...

 

"Без лоха - жизнь плоха"- эту русскую народную мудрость взяла себе на вооружение туристическая отрасль Турции.




Офіційний сайт ФК "Львів" повідомив, що у зв'язку з важким фінансовим становищем у сезоні 2012/2013 клуб не буде представлений в першості професійних футбольних команд.



13 липня в Києві мінлива хмарність, вночі короткочасний дощ, гроза, вдень без опадів, вітер північно-західний, 5-10 м/с, температура повітря вночі +16...+18 градусів, вдень +25...+27 градусів.



Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних і кримінальних справ утретє переніс судове засідання з розгляду касаційної скарги захисту Юлії Тимошенко у так званій "газовій справі".


Конституційний Суд за поданням 51 депутата Верховної Ради визнав таким, що не відповідає Конституції, положення закону "Про регламент Верховної Ради" у частині, яка передбачає таємне голосування під час призначення і відкликання голови парламенту.


Сьогодні виповнюється 50 років від дня заснування легендарного британського рок-гурту The Rolling Stones. 12 липня 1962 року Мік Джаггер, Кіт Річардс, Дік Тейлор, Брайян Джонс, Ієн Стюарт та Мік Айворі вперше вийшли під цим ім'ям на сцену клубу Marquee Jazz Club.



Ізраїльські військові перекинули батарею протиракетної оборони "Залізний купол" в район курортного міста Ейлата, який в останні роки не раз зазнавав обстрілу з території Єгипту.



Украина — большая страна, в которой есть на что посмотреть. Именно поэтому многие украинцы, как впрочем и жители других стран, много путешествуют по стране, чтобы на собственные глаза увидеть и Львов, и Донецк, и Симферополь, и Днепропетровск, ну, и конечно же, столицу Украины.


В городе Экибастуз Павлодарской области Казахстана в среду, 11 июля, во время вечернего представления московского цирка Юрия Никулина произошел казус: участвовавший в представлении тигр по кличке Кеша помочился на высокопоставленную публику.



У ніч проти 12 липня внаслідок несприятливих погодних умов (зливи, пориви вітру), через спрацювання систем захисту ліній електропередач, знеструмлено 22 населених пункти в двох областях України.


Україна розраховує, що США у 2012 році нададуть технічну допомогу на 120 млн доларів у рамках меморандуму про взаєморозуміння про основні напрямки та цілі програми допомоги. Про це сказав міністр економічного розвитку і торгівлі Петро Порошенко.



У суботу, 21 липня, в Києві відбудеться ряд урочистостей з нагоди проводів збірної України на Олімпійські ігри в Лондоні.



У Харкові обрали найкращу ескіз-ідею пам'ятника легендарному поетові, виконавцеві та актору Володимиру Висоцькому.



У партії "УДАР" назвали сумно прогнозованим рішення Конституційного Суду, який заборонив Верховній Раді вносити зміни до Конституції в частині скасування недоторканності президента і суддів.