Чт, 2024-03-28, 16:09
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Міністр фінансів Греції Янніс Стурнарас закликав колег по кабінету поглибити і прискорити реалізацію заходів скорочення держвитрат, закладених до бюджету 2012 року.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-07-13| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У Генуезькій затоці, неподалік міст Аренцано і Коголето, виявлено двометрового ската манту, якого в народі називають гігантським морським дияволом.



Податківці забрали з телеканалу ТВі всю фінансово-господарську документацію за останні три роки. Про це "Українській правді" повідомив гендиректор телеканалу Микола Княжицький.



14 липня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень місцями короткочасний дощ, гроза, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, вдень +27...+29 градусів.


Екс-міністр закордонних справ Володимир Огризко вважає дипломатичним хамством запізнення президента Росії Володимира Путіна на засідання українсько-російської міждержавної комісії в Ялті.




За 10 дней вступительной кампании в вузы было подано более 832 тыс. заявлений.



В финал Международного песенного конкурса "Новая волна-2012", который традиционно проходит в живописном курортном городе Латвии Юрмале, осталось две недели



Україна вже позичила на фінансовому ринку 50 млрд грн - це 50% річного обсягу запозичень. Про це заявила директор Департаменту боргової та міжнародної фінансової політики Мінфіну України Галина Пахачук.




Держдума РФ схвалила в другому читанні законопроект про запровадження в Росії утилізаційного збору на нові та вживані автомашини.




Дзюдоїст Роман Гонтюк буде прапороносцем збірної України на відкритті Олімпіади-2012 у Лондоні.


Мінсоцполітики відхилило ідею страховиків про те, що Накопичувальний пенсійний фонд, діяльність якого дозволить створити другий рівень пенсійної системи, повинен бути ліквідований вже через три роки після його створення в 2014 році.



У Києві до батьків коменданта табору голодувальників проти мовного закону Анатолія Пікуля дзвонили міліціонери.



Україну на Іграх ХХХ Олімпіади в Лондоні представлятимуть 245 українських олімпійців.



Президент України Віктор Янукович заявив, що курс на євроінтеграцію залишається незмінним пріоритетом зовнішньої політики України.