Ср, 2024-04-24, 19:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

 

Предприятия с доходом более 10 миллионов гривен должны будут платить налоги наперед.

Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-14| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


На Новгородщині потрапив в аварію пасажирський автобус з дітьми, повідомляє Інтерфакс з посиланням на представника ДІБДР УМВС Росії у Новгородській області. Аварія сталася 14 липня близько 10:30 ранку, на автодорозі Валдай - Дем'янськ.



Во Львове пройдет Международный фестиваль еврейской музыки LvivKlezFest. Продлится "фест" до 22 июля.



Программисты - математики и логики, - уходя с работы домой, в голове "набирают" клавиши "Ctrl Alt Delete", и до утра забывают о профессиональной лексике.



В Умазі (Хорватія) на турнірі АТР Vegeta Croatia Open Umag на відкритих кортах (ґрунт) з призовим фондом 358,425 евро завершилися матчі другого кола.




У Чернівецькій області відновлять кінофестиваль імені Івана Миколайчука, який востаннє проходив 20 років тому.



Відкрився третій Одеський міжнародний кінофестиваль. До Одеси прибули почесні гості ОМКФ: легенда великого італійського кінематографа Клаудіа Кардиналє, голлівудський актор і поет Майкл Медсен, актриса Джеральдіна Чаплін.


Новий сезон чемпіонату України розпочався з історичної нічиї між луцькою "Волинню" та львівськими "Карпатами". Матч завершився з рахунком - 1:1. Перший тайм залишив не найкращі враження від гри команд.




Вже трьох голодуючих на захист української мови під Українським домом забрала швидка.



Японія - це країна, 65% території якої зайнято горами і передгір'ями. Гора, Камінь і Дерево - головні герої японського пейзажу.


Прокуратура Рівненської області не бачить порушення закону в проведеному Рівненською міською радою конкурсі "12 історій про УПА". Про це на прес-конференції у Рівному повідомив прокурор області Василь Присяжнюк.


Одвічною проблемою вступних кампаній до українських вузів є черги. Цьогоріч черги провокували кілька чинників. Бажаючих вступати до вишів зросло на 22 відсотки, всі хочуть здати документи у перший тиждень кампанії, а ще постійні збої єдиної електронної бази даних.




Згідно з повідомленням, Об’єднана опозиція започатковує широкий рух "Україна проти Януковича", що розпочнеться 16 липня.