Пт, 2024-03-29, 03:31
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Тією мірою, як триває відновлення затопленого повінню Кримська, не вщухають пристрасті навколо версій про те, що ж викликало швидкий підйом води в місті. У прихильників теорій про те, що сильний дощ не був єдиною причиною трагедії, з'явився новий аргумент.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-07-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Визитной карточкой Эгера есть долина виноделов, где с давних времен работают триста винных погребов.



Традиционно в начале июля стартуют грандиозные летние распродажи. Во многих европейских странах сезоны распродаж регулирует государство, поэтому покупатели знают заранее, с какого по какое число будут распродажи и на какую максимальную скидку можно рассчитывать.



Венгерский городок славится тремя сотнями винных погребов, базиликой, сельской тишиной и увековечен победой над турками.



У понеділок, 16 липня, у Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, гроза, вдень в окремих районах град, вітер північно-західний, 5-10 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +17...+19 градусів, удень +24...+26 градусів.



Екс-чемпіон світу в двох вагових категоріях британець Девід Хей викликав на бій власника пояса Всесвітньої боксерської ради (ВБС) в суперважкій вазі Віталія Кличка.



Суботній рейс VV418 Тбілісі - Київ вилетів зі столиці Грузії в неділю, 15 липня, о 2.30 за київським часом і о 4.00 здійснив посадку в аеропорту "Бориспіль".



У суботу, 14 липня, в столиці Аргентини Буенос-Айресі відбулася демонстрація на захист української мови.



15 липня в Києві мінлива хмарність, місцями короткочасний дощ, гроза, вітер південно-західний, 5-10 м/с, удень пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +18...+20 градусів, удень +27...+29 градусів.




У Київському зоопарку в суботу, 14 липня, офіційно представили слона Хораса, придбаного у Ростовського звіринця.



Учасники протесту проти "мовного" закону, які оголосили голодування під Українським домом, стверджують, що міліція не реагує, а можливо і сприяє, діям провокаторів.



Веб-камери, які на виборах фіксуватимуть опускання бюлетеня в урну, не зіграють суттєвої ролі для забезпечення чесних та прозорих виборів, вважає голова правління КВУ Олександр Черненко.




Сьогодні на сході Туреччини поруч з поліцейським автомобілем стався вибух, у результаті якого 12 людей отримали поранення.



У 12 регіонах України не укладено жодного договору і, відповідно, не видано жодного кредиту за програмою дешевої іпотеки під 3%, започаткованої урядом з травня цього року.



Сьогодні в синьому залі фестивального центру "Батьківщина" відбувся майстер-клас зірки світового кінематографа і продовжувачки династії Чаплінів - Джеральдін Чаплін.




Народний рух України запропонує Об'єднаній опозиції своїх кандидатів у народні депутати на з'їзді партії 30 липня.



Саудівська Аравія засуджує "ворожу" реакцію МЗС Росії на події в одній зі східних провінцій королівства, де сталися зіткнення шиїтських демонстрантів і поліції, і був заарештований шейх Німр Аль-Німр.



Космічний корабель "Союз ТМА-05М", що стартував до МКС з новим екіпажем космонавтів, відокремився від ракети-носія "Союз-ФГ" і вийшов на проміжну орбіту.



У суботу, 14 липня, в інфекційне відділення Бердичівської центральної лікарні з попереднім діагнозом - гастроентероколіт госпіталізовано 15 осіб.