Чт, 2024-03-28, 17:19
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


 

Качественная одежда для езды на мотоцикле предлагается в Интернет магазине от брендов, которые сочетают в одежде многие необходимые характеристики.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Прибуток банків України за I півріччя 2012 р. становить 1,558 млрд грн. Про це йдеться в звіті Національного банку України (НБУ) щодо доходів і витрат банків України.



Шкіра для пересадки, кістки для імплантації або виготовлення стоматологічних імплантатів - все це вилучається у мерців, причому без прижиттєвої згоди "донорів" і їхніх родичів.



Прокуратура Печерського району порушила кримінальну справу за фактом порушення таємниці листування народного депутата України Володимира Ландіка (Партія регіонів) з інтернет-виданням LB.ua.



Компанія Google спільно з Університетом Міннесоти розмістили на картографічному сервісі Google Maps панорамні знімки, зроблені на Південному полюсі планети.



Міністр оборони Сирії генерал Дауд Раджа загинув унаслідок вибуху, що стався в середу біля будівлі Служби національної безпеки в Дамаску, передає державне сирійське телебачення.


Об'єднана опозиція пропонує скасувати функцію загального нагляду Генеральної прокуратури, збільшити кількість присяжних у засіданнях суду, ліквідувати Конституційний Суд України та зобов'язати президента підписувати призначення суддів.



19 липня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями невеликий короткочасний дощ, грози, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +24...+26 градусів.




Пасажирський поїзд зійшов з рейок в передмісті єгипетської столиці, після чого загорівся.



На Одеському міжнародному кінофестивалі (ОМКФ) відбулася прес-конференція, присвячена фільму "Гольфстрім під айсбергом" Євгена Пашкевича, над яким працювали десять років.




Найбільший рок-фестиваль Європи Woodstock вперше пройде в Україні у Вінницькій області на Калинівському аеродромі 28-30 серпня 2012 року.



Україна домовилася з Литвою та Словаччиною про скасування плати за національні візи. Про це повідомив директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ України Олег Волошин.



За участь у виборах партії заплатять по 2,2 млн, кандидати - по 13 тисяч, а всього в держбюджет розраховують одержати понад 100 мільйонів гривень.



У Верховній Раді зареєстрований проект закону, який підвищує штрафи за порушення правил користування будинками і житловими приміщеннями.




Пропозиції щодо проекту змін до Конституції Криму за кілька місяців буде подано на розгляд Конституційної асамблеї при президентові.