Пт, 2024-03-29, 01:08
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Туры в Словакию

 

Что жара - не жара, все водоемы в плену отдыхающих. Несмотря на запреты на некоторых из них купаться, люди все равно сидят в воде.

Останні Туристичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-20| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Почти все "дистоники" жалуются, что их беспокоит сердце - при эмоциональных нагрузках начинает биться со скоростью 90 и более ударов в минуту.



Опівнічна прем'єра нового фільму про Бетмена переросла в стрілянину із жертвами.



В організації "Репортери без кордонів" вважають тиском на ЗМІ дії представників влади щодо телеканалу TBi та інтернет-ресурсу "Лівий берег".


Тисячі людей по всій Іспанії взяли участь в акціях протесту проти суворих заходів економії, запропонованих урядом. Профспілки повідомляють, що службовці організували більш як 80 демонстрацій в різних містах країни.




Если у вас время от времени подпрыгивает или падает давление, повышается или понижается температура тела, бросает в пот, болит сердце, "барахлит" кишечник.



21 липня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями короткочасний дощ, гроза, вітер північно-східний 5-10 м/с, удень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі +14...+16 градусів, удень +24...+26 градусів.



Імпорт нафти в Україну в першому півріччі 2012 року скоротився порівняно з аналогічним періодом 2011 року на 2 млн тонн, або в 2,8 раза, - до 1,1 млн тонн.



В умовах дефіциту коштів у банків населення отримало гарну нагоду заробити на депозитах - вчора середня ставка за роздрібними гривневими внесками перевищила 17% річних.



Усе нагадує гостросюжетну стрічку про наркобізнес на мексикансько-американському кордоні: контрабандисти прокопали тунель і успішно переправляють через нього товар та людей.



Один з лідерів Об'єднаної опозиції і керівник її штабу Олександр Турчинов розповів, хто, ймовірно, може увійти в першу п'ятірку списку на парламентських виборах від опозиції.


«Репортери без кордонів» весь час фіксують що, наприклад, минулого року було щонайменше 35 нападів на журналістів. Обидва теперішні випадки – з порталом Lb.ua і телеканалом ТВi - цілком вписуються у панораму нападів на журналістів і порушень свободи слова.



Аварійність дамби на Київській ГЕС становить 93%. І вона може зруйнуватися навіть за умови невеликого землетрусу, тоді, мовляв, територію Лівого берега затопить "цунамі" і вкриє радіоактивний мул.


За останні два роки українські банки перерахували в офшорні зони та на Кіпр 53 мільярди 397 мільйонів доларів. За валютним курсом, що діє останні три роки, це більше ніж 400 млрд грн. Для порівняння, державний бюджет на 2012 рік має доходи 367 мільярди гривень.





Влада Франції планує тимчасово запровадити податок у 75%, яким обкладатимуть надприбутки населення.



В особистому архіві Антоніо Вівальді, який зберігається у Національній бібліотеці Турина, знайшли манускрипт з невідомою версією опери "Несамовитий Роланд".


З упевненої перемоги почав свої виступи в Лізі Європи донецький "Металург". У першому матчі другого кваліфікаційного раунду підопічні Володимира П'ятенка каменя на камені не залишили від чорногорського "Челіка", розгромивши того з рахунком 7:0.


На думку Білого дому, загибель трьох представників сирійського керівництва внаслідок вибуху в самому центрі Дамаска свідчить про те, що президент Сирії Башар Асад не здатний контролювати те, що відбувається в країні.



У разі переголосування законопроекту "Про засади державної мовної політики" у Верховній Раді за діючої системи голосування опозиція покине сесійну залу.



В Італії з 15 вересня до 15 жовтня відбудеться місячник із легалізації нелегальних трудових мігрантів, повідомляє "Українська газета в Італії" з посиланням на відповідну постанову Ради міністрів Італії від 6 липня.



У Катовіце (Польща) проходить чемпіонат Європи зі спортивної боротьби серед кадетів. Завершився турнір у борців вільного стилю. Українці завоювали чотири нагороди - одне золото і три бронзи.



Бойовики "Сирійської вільної армії" (СВА) захопили всі контрольно-пропускні пункти (КПП) на кордоні Сирії з Іраком.



Опозиція за підсумками круглого столу з лідерами громадських організацій продовжує оприлюднювати список претендентів на висування кандидатами у народні депутати України.



В Брюсселі представниками України і Європейської комісії було парафовано текст угоди про зону вільної торгівлі (ЗВТ) між Україною і ЄС, яка є невід'ємною частиною угоди про асоціацію між Україною і ЄС.


Рано чи пізно вода затопить житло тих, хто забудовує Конча-Заспу. Таку думку президент Національного екологічного центру України Ярослав Мовчан висловив в ході відеомосту Москва - Київ - Кишинів на тему "Природні катаклізми літа 2012 і їх наслідки".



Наймолодшим фахівцем в історії Microsoft став восьмирічний Шофан Тхобані з Пакистану. Він виконав найскладніші іспити корпорації, набравши 91 бал зі 100 можливих.



Генпрокуратура Італії не бачить причин для екстрадиції екс-глави Харківської облдержадміністрації, голови Харківської обласної організації ВО "Батьківщина" Арсена Авакова в Україну.