Пт, 2024-03-29, 13:44
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Украина оказалась в первой двадцатке стран, из которых выводят больше денег в оффшорные зоны, - чтобы избежать налогообложения.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-26| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



27 липня в Києві ясно, без опадів, вітер східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі біля +20 градусів, удень +31...+33 градуси.

Интересные подарки

 

В наше время многие люди любят дарить друг другу не просто подарки, а подносить какие-нибудь интересные презенты.



25 июля Кнессет утвердил в первом чтении еще один законопроект, направленный на борьбу с нелегальной иммиграцией. Новый закон устанавливает наказание для работодателей, берущих на работу нелегалов.



Американский Конгресс усиливает давление на Кремль: ужесточены условия, при которых законодатели готовы отменить дискриминационную для России поправку Джексона - Вэника.



Основні політичні сили вже визначилися з проведенням своїх передвиборчих з'їздів, на яких стануть відомі кандидати в депутати на виборах до Верховної Ради.



Серед першочергових завдань Всеукраїнського об'єднання "Свобода" будуть денонсація "харківських угод", скасування пенсійної реформи та Податкового кодексу, повідомив лідер партії Олег Тягнибок.



Через несприятливі погодні умови у країнах-виробниках кава може подорожчати на 30-40% і навіть стати гіршою на смак, заявили експерти компанії Lionstone Investment Services.


"Євро-2012" закінчився, хай живе "Євробаскет-2015"! Українцям, схоже, доведеться міцніше затягнути паски і підготуватися до нових витрат на організацію чергового масштабного спортивного видовища – європейського турніру з баскетболу "Євробаскет-2015".




Телебачення Північної Кореї підтвердило, що лідер країни Кім Чен Ин одружений і назвало ім'я його дружини - Лі Суль Чжу.




В уряді відмовилися від практики галузевих пільг і вирішили перейти до ручного надання підприємствам права не платити податки.




Богдан Ступка ще півтора року тому запропонував головному режисерові київського Молодого театру Станіславу Мойсеєву очолити Театр Івана Франка.



Прем'єр-міністр України Микола Азаров знаходить позитивні моменти у складних газових переговорах з Росією, пов'язаних, зокрема, з вирішенням питання енергозаощадження.



Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун заявив, що світ повинен зробити все можливе, щоб зупинити "криваву бійню" в Сирії.



NASA ще раз випробувало перший повноцінний прототип надувного теплового щита для космічних кораблів. Про це повідомляється на сайті агентства.



Відомий австрійський парашутист Фелікс Баумгартнер зробив свій другий стратосферний стрибок, на цей раз з висоти 29 км.



В ходе расследования расстрела людей в кинотеатре города Аврора (штат Колорадо) был обнаружен блокнот с записями Джеймса Холмса, убившего 20 июля 12 человек и ранившего еще 58.

 

Сегодня на рынке в широком ассортименте представлено оборудование для малого бизнеса. Оборудование можно приобрести в комплекте, так и по отдельности, все зависит от Ваших потребностей и возможностей.




Українські боксери по-козацьки підготувалися до лондонських Олімпійських ігор, офіційне відкриття яких відбудеться 27 липня.




Побачення Юлії Тимошенко з Олександром Турчиновим було скорочено до трьох годин, щоб Тимошенко мала можливість зустрітися з послом ЄС в Україні Жозе Мануелем Пінту Тейшейрою.