Пт, 2024-04-19, 18:57
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Если вы планируете построить себе за городом коттедж или же домик в деревне, то нужно торопится  ведь лето, половина которого уже позади, лучший период для стройки.
Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Рівень продажів нерухомості на островах в Егейському, Іонічному та Середземному морях Греції зріс щонайменше у півтора разу завдяки інвестиціям, вкладеним у регіон громадянами України.



"Здається, Росія намагається залучити назад" своїх сусідів по колишньому СРСР - хоча б за допомогою біографій спортсменів, що беруть участь в Олімпіаді-2012 в Лондоні.


Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) вчора виніс рішення про виплату найбільшої суми компенсації, що коли-небудь призначалася цим судом громадянину України. ЄСПЛ зобов'язав державу виплатити 154 тис євро Богдану Савицькому, який подав скаргу на жорстоке поводження з боку співробітників міліції.


У січні цього року 45 відсотків акцій «Західенерго», яке було головним споживачем видобутого на Львівщині вугілля, придбав холдинг ДТЕК, що входить до групи СКМ Ріната Ахметова. Тепер найбагатшій людині України належать 70 відсотків «Західенерго».



В естонському місті Тарту молодик напав на велику матрьошку, яка використовується як реклама російського ресторану.



У п'ятницю відбудеться офіційна церемонія відкриття Олімпійських Ігор у Лондоні. На підготовку цієї події пішло сім років.



Украй несприятливі погодні умови призвели до того, що українські аграрії збирають дуже малі врожаї зернових. Через це восени ціни на продукти підскочать, знизиться експорт і зросте тиск на гривню.



Житель Китаю Чень Гуаньмін за два роки проїхав на веловозику приблизно 60 тис кілометрів та побував у 16 країнах, долаючи повені, зони військових дій, гірські перешийки і мороз до мінус 30 градусів.



Центральна виборча комісія оголосила про початок виборчого процесу з виборів народних депутатів України з понеділка, 30 липня.



28 липня в Києві малохмарно, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +21...+23 градуси, удень +32...+34 градуси.



Потужний торнадо, який охопив у четвер ввечері кілька американських штатів, залишив без світла сотні тисяч будинків, призвів до скасування або затримки понад 800 авіарейсів.



В современном деловом мире создание корпоративного сайта или же интернет-магазина является неотъемлемой частью развития предприятия и атрибутом успешного предпринимателя.



Оператор нафтотранспортної системи України компанія "Укртранснафта" у січні-червні не здійснювала транспортування нафти по магістральному нафтопроводу "Одеса - Броди".



Греція залишиться в єврозоні, заявив голова Єврокомісії Жозе-Мануель Баррозу. За словами Баррозу, Єврокомісія й надалі підтримуватиме Грецію, якщо в країні будуть продовжуватися реформи.



Увечері 25 липня на НСК Олімпійський легендарна американська рок-група Red Hot Chili Peppers дала свій перший концерт в Україні. Атмосфера концерту була не просто теплою - гарячою, як і має бути у RHCP.



Космічний телескоп Hubble зробив зображення спіральної галактики з перемичкою в сузір'ї Діви.

 

Москва по праву считается не только столицей Российской Федерации, но и ее бизнесцентром.




Об'єднана опозиція не має наміру переносити дату з'їзду, запланованого на 30 липня, у зв'язку зі скликанням позачергової сесії парламенту.



Украинцы начали активнее пользоваться услугами зоогостиниц для своих домашних любимцев. Временные помещения для кошек и собак становятся особенно актуальными в период отпусков.