Пт, 2024-03-29, 08:39
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




У Криму п'ятеро жителів Києва 23-25 ​​років потрапили в лікарню, отруївшись грибами.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-07-29| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Українка Олена Костевич принесла першу медаль збірній на Літніх олімпійських іграх 2012 року в Лондоні, завоювавши бронзу в стрільбі з пневматичного пістолета на відстані 10 м.

На этой неделе в США вышла новая книга писателя Тони Джерриса "Мэрилин Монро: мой маленький секрет", в которой утверждается, что секс-символ 60-х годов была лесбиянкой и вступала в гомосексуальные связи – как со знаменитостями, так и с юными "фанатками".



У гостей і жителів Бердянська (Запорізька область) найближчим часом з'явиться можливість покататися на найбільшому в Україні "чортовому колесі".



30 липня в Києві мінлива хмарність, без істотних опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 градус, удень +31...+33 градуси. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.


Уникальная выставка шедевров русского декоративно-прикладного искусства работы Карла Фаберже под названием "Ювелир последних царей" открылась в пятницу в Италии в музейном комплексе "Венария Реале" (Venaria Reale) близ Турина.



На второй день после открытия Олимпиады здесь выступят группы "Мумий Тролль" и "Воплi Вiдоплясова", Гарик Сукачев. За несколько часов до концерта музыканты дадут пресс-конференцию в том же Russia.Park.




Хроніки буйних п'яних пасажирів поповнилися ім'ям принца з Бахрейна.



Виборчі дільниці відкрилися в Румунії, де в неділю, 29 липня, проходить референдум про імпічмент президентові Траяну Бесеску.


Європейський суд з прав людини зобов'язав Україну виплатити 12 тис євро морального збитку 51-річному Василю Іващенку за тортури міліцією та перешкоджання подачі скарги до суду.


Глава Української православної церкви Київського патріархату Філарет (Денисенко) закликав законодавців ухвалювати закони для інтересів людей, а не для власного збагачення.



Міліція затримала заступника керівника Первомайського виборчого штабу Об’єднаної опозиції "Батьківщина" Людмилу Нікітськіну.



Українські плавці Максим Шемберев, Сергій Фролов та Ганна Дзеркаль в суботу, 28 липня, не пробилися до вісімки фіналістів, а Валерій Димо - до півфіналу.



Если цены на пшеницу будут продолжать расти, то буханка хлеба может подорожать на 15-25 копеек, даже если для ее покупки вы используете Интернет магазин. Стоимость пшеницы на мировых рынках идет вверх.