Чт, 2024-04-25, 21:29
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Опозиційні депутати Верховної Ради мають скласти свої повноваження після голосування в парламенті закону "Про засади мовної політики".

Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-07-03| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Кабінет міністрів України запровадив дотації в розмірі 1 тис грн/голову за утримання молодняку великої рогатої худоби (ВРХ) віком від 12 до 15 місяців. Це закріплено постановою Кабінету міністрів України від 25 червня 2012 року №593.




Національний олімпійський комітет України підбив підсумки спортивного червня, назвавши найкращу спортсменку та тренера першого місяця літа.



Кіпр попереджає іноземних громадян, зокрема громадян України, про санкції у разі в'їзду в країну через незатверджені пункти.



У Гостинному дворі невідомі ламають приміщення театру. Про це повідомляють активісти Гостинної республіки з посиланням на архітектора будівлі Валентину Шевченко.



У горах Тушетії на північному сході Грузії зафіксовано незвичайне для липня явище – там випав сніг. Як повідомило Громадське ТБ у вівторок, 2 липня, висота сніжного покриву сягала 10 сантиметрів.




У китайській провінції Сичуань більш як 430 тисяч людей вийшли на масову акцію протесту. Демонстрація переросла у заворушення і сутички з поліцією.


Російські музиканти з популярного проекту RapInfo зняли відеокліп про Україну і Євро-2012. У 4-хвилинному ролику "Ефір з Україною", зокрема, мовиться: "Туристів залякали: Україна - це тихий жах. Всі, хто так вважає, вочевидь з головою не дружить".



Сьогодні у центрі Львова, на площі біля міської ради встановили символічний політичний "Стовп ганьби", який має стати "інформаційним майданчиком оприлюднення імен недоброчесних кандидатів у депутати".



Верховна Рада ухвалила у другому читанні "мовний" законопроект. За законопроект проголосували 248 депутатів.



Президент Сирії Башар Асад заявив, що був би ладен негайно залишити владу, але тільки в разі цілковитої певності, що це призведе до повного врегулювання сирійської кризи.



Європейський суд з прав людини (ЄСПЛ) визнав арешт екс-міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка таким, що порушує права людини.



4 липня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +20...+22 градуси, удень +30...+32 градуси.




П'ять нових об'єктів поповнили список Всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, повідомила прес-служба організації.




Електронна вступна система до вищих навчальних закладів не витримала навантаження вже у перший день прийому документів.



Результати дослідження запитів користувачів пошуковика Google свідчать про те, що у поточному році Крим та Карпати є найпопулярнішими літніми курортами серед українців.




Два вертольоти розбилися, гасячи велику лісову пожежу в іспанській провінції Валенсія, пілот одного з них загинув.




Київська адміністрація вже підрахувала прибутки від Євро-2012. Столиця заробила 84 мільйони гривень - на готелях, гуртожитках і торгівлі.