Чт, 2024-04-25, 22:37
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Во Львове в спортивном комплексе "Локомотив" состоялся семинар по айкидо с участием Шихана Федерации Есинкан Айкидо сейсекай Мацуо Масадзуми (обладателя 7 дана).
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-07-08| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



У неділю, 8 липня, у Харкові тривають акції на підтримку української мови. І розходитися харківський Майдан не збирається, попри невелику кількість людей.



Палестинская сторона сняла все последние возражения по проекту строительства канала из Красного моря в Мертвое.


В российской блогосфере циркулируют слухи о том, что причиной наводнения в Краснодарском крае, в результате которого погибли, как минимум, 144 человека, стало не стихийное бедствие, а действия чиновников, которые, как уверены пользователи, причастны к этой трагедии.



Полиция Египта задержала на севере Синайского полуострова около 70 африканцев, которые намеревались нелегально проникнуть в Израиль.



Кількість загиблих в результаті повені в Краснодарському краї становить, за останніми даними, 155 осіб, постраждали 12 тисяч 71 осіб, з них по медичну допомогу звернулися 320 осіб.



Голова Верховної Ради України Володимир Литвин вважає, що голосування по закону "Про основи державної мовної політики" і зміна порядку обрання спікера є послідовними кроками.



У Черкасах близько 50 молодих людей у суботу ввечері, 7 липня, перекривали рух транспорту по бульвару Шевченка.



Принцеса з Саудівської Аравії Сара бен Талаль бен Абдулазіз (Sara bint Talal bin Abdulaziz) попросила політичного притулку у Великобританії.



На автобус "Останньої барикади" зі звуковою апаратурою, що рухався по вулиці Курській на акцію захисту української мови під Український дім, здійснено напад - невідомий кинув камінь і розбив заднє скло, водій не постраждав.



Липень - один з найлегших місяців року з точки зору обслуговування державного боргу. У цей період уряд повинен оплатити тільки 1,4 млрд грн.



Адекватні прихильники Партії регіонів з числа депутатів Державної Думи Російської Федерації не підтримують законопроект "Про засади державної мовної політики".