Чт, 2024-04-25, 22:38
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Під час 20-ї річниці Всесвітнього тижня грудного вигодовування, ЮНІСЕФ зазначає, що сильна національна політика підтримки грудного вигодовування може запобігти загибелі щороку близько 1 мільйона дітей.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-08-01| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Уряд Болівії ухвалив рішення заборонити компанії Coca-Cola діяльність на своїй території, окрім того, McDonald's в країні також закривається, але з економічних причин.



За посаду заступника гендиректора з міжнародного співробітництва Києво-Печерського заповідника екс-модель Влада Литовченко-Прокаєва заплатила 50 тисяч доларів хабара.



Список "Свободи" на виборах до Верховної Ради очолив Олег Тягнибок. Другим у списку партії "Свобода" до парламенту йде актор Богдан Бенюк.



2 серпня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +19...+21 градус, удень +30...+32 градуси. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Українські спортсменки завоювали золоту медаль у змаганнях з академічного веслування в класі парних жіночих четвірок на Олімпіаді-2012 у Лондоні (Велика Британія).



Перемога київського "​​Динамо" над роттердамським "Феєноордом" цінна, крім усього іншого, ще й тим, що дозволила Україні практично до мінімуму скоротити відрив від Нідерландів у таблиці коефіцієнтів УЄФА.


Наприкінці серпня цього року може бути скликана рада G-20 (до якої входять провідні світові держави) для розгляду ситуації на світовому ринку зерна. Причиною екстреного скликання стало різке зростання цін на збіжжя на світовому ринку.



Опозиція не збирається проводити масові акції протесту через те, що спікер Володимир Литвин все ж таки підписав "мовний" закон. Про це заявив заступник голови партії "Свобода" Андрій Мохник.




Журналісток Наталю Соколенко та Тетяну Чорновіл затримала міліція перед резиденцією президента Віктора Януковича у Межигір'ї.




Російські та українські рок-музиканти відмовилися виступити на підтримку заарештованих учасниць Pussy Riot на концерті в Лондоні.



Конституцію 1996 року, за якою ми тепер живемо, повернули нелегітимним способом. Про це сказав в ефірі "5 каналу" президент України (1991-1994 рр.) Леонід Кравчук.



Франція з 1 серпня впродовж місяця головуватиме в Радбезі ООН. Голови Радбезу змінюються щомісячно згідно зі списком його держав-членів, укладеним за латинською абеткою.



Евакуацію проведено з будівлі американського посольства в Норвегії, а також з будівлі, де розташований один з департаментів норвезького МЗС, за сотню метрів від будинку посольства США.



Національний музей українського народного декоративного мистецтвадо 21-ої річниці Незалежності України  оголошує Всеукраїнський конкурс "З бабусиної скрині".



Commerzbank продав банк "Форум". Українська "дочка" не виправдала сподівань німців. Фінансові аналітики називають ситуацію у банківській сфері України складною і не прогнозують швидких змін на краще.


З важкої, вольової перемоги стартувало київське "Динамо" в Лізі чемпіонів. Підопічні Юрія Сьоміна, програючи по ходу першого поєдинку дуелі третього кваліфікаційного раунду турніру з нідерландським "Фейєноордом", зуміли відігратися і вирвати перемогу.



Літо вже майже добігає кінця, а значить незабаром наступить осінь -  період року, який вдало підходить для розширення саду і посадки саджанців.



Угода між урядами України й Туреччини, яка передбачає, що громадяни країн зможуть перебувати на території іншої держави без одержання візи до 30 днів з моменту в'їзду, набула чинності з 1 серпня.