Чт, 2024-03-28, 11:13
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Новий кампус компанії Facebook розташовується на околиці міста Менло-Парк, що змушує розробників подбати про створення "центральної" вулиці, здатної залучити світлі уми Силіконової долини.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2012-08-16| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Місто Бристоль у Великобританії випустить власну валюту, бо місцева влада побоюється наслідків боргової кризи в Європі. Нова валюта буде називатися бристольський фунт - по аналогії з єдиною британською валютою фунтом стерлінгів.



Американські науковці склали класифікацію професій, представники яких п'ють каву більше за інших. Результати цього досить незвичайного дослідження були опубліковані спеціалізованим сайтом Career Builder.



Останні кілька тижнів українці активно скуповують валюту, побоюючись восени стрибка курсу долара, як це було у 2008 році.




Вони розгорнули плакати із написами: "За мову до кінця", а також "Мова - це надбання тисячоліття".



Мешканці Лютарки не стали влаштовувати протести й мітинги чи писати скарги уряду, а зібралися, порадилися і знайшли шлях вирішення проблеми.



Російська мова отримала статус регіональної одноголосним рішенням міськради Севастополя на позачерговій сесії, повідомили у відомстві.



17 серпня в Києві хмарно з проясненнями, невеликий дощ, уночі місцями дощ, уночі та вранці місцями туман, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +21...+23 градуси.



Влада КНДР скасувала правило, що забороняло жінкам їздити на велосипеді в міських районах. Правило було введено за правління колишнього лідера КНДР Кім Чен Іра і діяло з 90-х років.



Агітаційна кампанія перед осінніми виборами буде непростою і брудною, а головною її проблемою стане підкуп виборців, повідомив голова Комітету виборців України Олександр Черненко.


Українки одягли кольорові балаклави і сфотографувалися на підтримку росіянок з Pussy Riot, над якими проходить судовий процес за панк-молебень "Богородице, Путіна прожени!" у Храмі Христа Спасителя.




З вівторка у вартість квитків на швидкісні електропоїзди Інтерсіті+ не входитиме ПДВ.



Fail System вирішив показати свій протест інакше: заспівати на фестивалі пісню: "Я устал нюхать вонь, так пахнут слова моего президента".

ЄС знову висловлює стурбованість ситуацією з верховенством закону і реформою судової системи в Україні та зобов'язується стежити за іншими судовими процесами - у справі лідера партії Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина" Юлії Тимошенко і колишнього міністра внутрішніх справ Юрія Луценка.



Фахівці з Гарвард-Смітсонівського центру астрофізики виявили велике скупчення галактик, яке встановило кілька нових космічних "рекордів".



В день 25-летия со дня смерти актера Татьяна Егорова рассказала, как он умирал в Риге, почему не ревновала его к Голубкиной.