Сб, 2024-04-20, 02:43
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Парламентська асамблея Ради Європи вітає звільнення колишнього в.о. міністра оборони Валерія Іващенка. Про це йдеться в коментарі співдоповідачів ПАРЄ в Україні Майліс Репс та Маріетти де Пурбе-Лундін.
Останні Новини про співпрацю України з ЄС | Новини європейської України| Додано: 2012-08-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


Журналістка додає, що сама жодного сюжету ані щодо Королевської, ані про "пакращення" Януковича, Азарова або інші не зробила. "Але мені все одно соромно. Тому я написала заяву про звільнення за власним бажанням ...




ФРН підтримує збереження євро, заявила канцлер Німеччини Ангела Меркель на спільній прес-конференції з прем'єр-міністром Канади Стівеном Гарпером.



Вартість більшості соціально значущих товарів в Україні у період 10-14 серпня підвищилась у середньому на 0,1-1,6%. Про це свідчать дані моніторингу Мінекономрозвитку.



Уряд Сполучених Штатів Америки розчарований вироком у справі колишнього міністра внутрішніх справ України Юрія Луценка й закликає Україну звільнити його та екс-прем’єр-міністра Юлію Тимошенко.


Президент Єврогрупи (Ради міністрів фінансів країн єврозони) Жан-Клод Юнкер допускає можливість застосування Європейським Союзом точкових санкцій проти деяких українських чиновників.



Компанія "Сонячна енергія плюс" побудувала та ввела в експлуатацію сонячну електростанцію, розташовану в Ужгородському районі Закарпатської області.


Напередодні оголошення вироку у справі російської панк-групи західна преса аналізує тісні зв'язки між "феодальними правителями" Росії і церковними ієрархами. Це нове середньовіччя, світ невігластва, корупції та лицемірства, стверджують оглядачі.



Іспанські науковці з університету Мадрида встановили: у чоловіків колір волосся є віддзеркаленням загального стану їхнього здоров'я, пише газета Вечірній Оренбург.



У Бельгії в четвер, 16 серпня, після зіткнення в повітрі зі зграєю птахів розбився винищувач F-16.



18 серпня в Києві мінлива хмарність, уночі без опадів, удень місцями невеликий дощ, гроза, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, удень +22...+24 градуси.



Офіцер Збройних сил України капітан Михайло Семишкур видав книгу казок для дітей "Пригоди Хрюнчика і Хрянчика".



Абсолютний чемпіон світу у надважкій вазі Володимир Кличко ввійшов до списку боксерів, які успішно виступили на Олімпійських іграх та досягли успіхів в професійному боксі.



Лідер Об'єднаної опозиції Юлія Тимошенко звернулася до відповідних правоохоронних органів різних країн Європейського Союзу із заявами щодо розслідування корупційних оборудок керівництва України.



Суд застосував норму законодавства про поглинання менш суворого покарання більшим, тож, оскільки Луценка вже засуджено до 4 років ув'язнення, то його термін не змінюється.



Из-за бесхозяйственности страдают тротуары, автомобили и водители. На проспекте Свободы во Львове автомобиль провалился в яму, образовавшуюся на тротуаре.



Збалансованішим раціон дещо став. Наявність білка, що міститься у м'ясі, молочних продуктах, рибі, городині та фруктах, а також відмова від борошняного, приведе українців до здорового життя.