Пт, 2024-03-29, 02:50
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів





Від 17 до 23 вересня у столиці проходитиме фестиваль французької культури "Paris як він є".
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-17| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




У Кам’янці-Подільському з 21 по 23 вересня відбуватиметься міжнародний фестиваль сучасного вуличного мистецтва "Республіка".



18 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +19...+21 градус. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.



Правительство Украины расширило список претендентов на служебное жилье. Теперь в него вошли сотрудники Конституционного Суда, Национального банка и Счетной палаты.



Вечером все паломники собрались на праздничный ужин. Среди главных блюд были - сладости, яблоки и обязательно рыба, которая символизирует богатство. До утра продолжались песни и танцы



У Києві на Майдані Незалежності пройшла акція на пам'ять про Георгія Гонгадзе, який зник 12 років тому, та інших загиблих за роки незалежності країни українських журналістів.



Головна проблема України - недотримання домовленостей. Про це заявив європейський комісар з питань розширення та політики добросусідства Штефан Фюле.