Вт, 2024-04-16, 13:20
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



5 років тому європейські банки кинулися в Україну, визнавши, що це один із найбільш перспективних ринків, що розвиваються, згадує The Financial Times.
Останні Іноземна преса про Україну | Новини європейської України| Додано: 2012-09-18| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)




Екс-міністр внутрішній справ Юрій Луценко поділився враженнями від перебування в колонії.



Гран-прі Севастопольського міжнародного кінофестивалю присуджено фільму "Любов" режисера Міхаеля Ханеке (Німеччина, Австрія, Франція).



Щонайменше 10 китайських суден морського спостереження і один сторожовий корабель помічені 18 вересня біля спірних островів Сенкаку, через які останнім часом загострилися відносини між Пекіном і Токіо.



18 вересня Верховна Рада проголосувала в першому читанні за зміни до Кримінального та Кримінально-процесуального кодексів щодо посилення відповідальності за посягання на честь і гідність людини.



19 вересня в Києві мінлива хмарність, без опадів, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +10...+12 градусів, удень +20...+22 градуси. Про це повідомив Гідрометеорологічний центр.


Євросоюзу не загрожує припинення постачань російського газу через антимонопольне розслідування стосовно діяльності "Газпрому".


 

 

 

 

Форум издателей - это еще и платформа для организации будущих проектов. Из самых резонансных идей - создание Всемирного фестиваля украинского языка.



Не доріс ще, мабуть, до рівня команд КХЛ донецький "Донбас". Чемпіон України програв четвертий матч поспіль регулярного чемпіонату.



Влада готова надати кредитним установам доступ до більшості державних баз даних, які допоможуть банкам краще оцінювати платоспроможність клієнтів і не допускати випадків кредитного шахрайства.



У відповідь на хвилю антиамериканських виступів, що прокотилася по майже двох десятках країн через скандальний фільм "Невинність мусульман", США збираються посилити свої закордонні представництва за допомогою військових.



Турчинов зазначив, що на вихідних була спроба через ЗМІ "спровокувати псевдосенсацію", засновану на заявах Мельниченка про причетність Юлії Тимошенко до вбивства Щербаня, повідомляє прес-служба БЮТ.