Пт, 2024-04-19, 16:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Учасниці оголеного руху FEMEN отримують зарплатню не менше 1000 доларів на місяць. Про це розповідає журналіст програми "Гроші" на 1+1, яка на певний час записалась до феміністок.
Останні Українці в світі | Новини європейської України| Додано: 2012-09-21| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Любое право можно защищать только в суде. Можно оспаривать решение о передаче водоема в аренду, можно оспаривать решение, которым были согласованы установленные ограничения на пользование водоемом.


Україна, після балів від перемоги донецького "Шахтаря" у груповому раунді Ліги чемпіонів та дніпропетровського "Дніпра" - в Лізі Європи, а також нічийного результату харківського "Металіста" в цьому ж турнірі, збільшила відрив від Нідерландів у таблиці коефіцієнтів УЄФА.


Україна стала однією з найгірших з-поміж пострадянських країн за ступенем прозорості роботи уряду – такими є результати дослідження, проведеного за перші півроку реалізації проекту "Партнерство відкритого уряду".



Универсальные электронные карты, которые призваны заменить россиянам кошелек, страховой полис, билет на общественный транспорт и много чего еще, начнут массово внедрять с нового года.



Телеканали в Пакистані на правах реклами транслюють заяви президента США Барака Обами і держсекретаря Гілларі Клінтон із засудженням знятого в Америці антиісламського фільму.



Додатковий контингент НАТО в особі 33 тисяч американських військових, посланих президентом США Бараком Обамою в Афганістан більш як три роки тому, в п'ятницю залишив країну.




Президент Польської Республіки Броніслав Коморовський носить годинник у 130 разів дешевший за годинник президента Віктора Януковича.



Фахівці NASA прогнозують серію потужних спалахів на сонці 21 вересня, які стануть причиною аномальної погоди, геомагнітних потрясінь і бур, а також спровокують низку аварій на Землі.



Польща і далі переконує Європу в доцільності надання Україні можливості приєднатися до європейської спільноти, заявляє президент Польщі Броніслав Коморовський.