Сб, 2024-04-20, 02:55
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів

Особенности аренды элитного жилья столицы на сутки

 

В настоящее время элитное посуточное жилье пользуется особым успехом у ТОП-менеджеров, которые приезжают в Москву с деловыми целями.

Останні Іншомовні новини | Новини європейської України| Додано: 2012-09-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)

 

7 вересня в Києві мінлива хмарність, уночі короткочасний дощ, місцями гроза, удень без істотних опадів, вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура повітря вночі +11...+13 градусів, удень +17...+19 градусів.




Мешканці кількох сіл Роздільнянського району Одеської області в середу на кілька годин перекрили трасу державного значення Кучурган - Роздільна.



У зв'язку з наміченим на п'ятницю 7 вересня загальнонаціональним 24-годинним страйком бортпровідників авіакомпанія Lufthansa скасовує близько 1200 з 1800 запланованих на цей день рейсів, зокрема і до Росії.

Збірна України далі покращує позиції в рейтингу ФІФА. В оновленому сьогодні, 5 вересня, табелі про ранги команда Олега Блохіна піднялася відразу на шість рядків і тепер посідає 39-ту позицію.



Фільм Михайла Іллєнка "ТойХтоПройшовКрізьВогонь" представлятиме Україну на премії "Оскар" в номінації "Кращий фільм іноземною мовою".


Украинский бизнесмен, имя которого, согласно местному законодательству, не может быть предано огласке, планирует выкупить или взять в бессрочную аренду территорию Сифноса и превратить его пляжи и прилегающие территории в элитные курортные зоны.



Замість 6 тисяч гривень пенсії "чорнобильці" нині отримують 1,5-2 тисячі. Держава позбавила їх права на виконання рішень судів. Тому вони переконують – протестуватимуть і голодуватимуть, поки їх не винесуть з наметів уперед ногами.



Науковці з кількох країн опублікували найдокладніший на сьогодні аналіз функцій генетичного коду людини. Вони змогли встановити функції до 80% людського геному.




У другий день роботи з'їзду Демократичної партії США на ньому виступив колишній президент Білл Клінтон.




Під Верховною Радою 5 вересня відбулася нічна акція протесту проти законопроекту, яким намагаються упорядкувати проведення мітингів.




Сесія Запорізької міськради в середу більшістю голосів проголосувала за надання російській мові статусу регіональної на території Запоріжжя.



6 вересня в Києві мінлива хмарність, вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, вдень місцями грози, вітер південно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі +13...+15 градусів, вдень +22...+24 градуси.