Сб, 2024-04-20, 15:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



У Борщеві Тернопільської області проходить фестиваль "Борщ їв". Під час фестивалю усі населені пункти району представляють свій борщ, приготовлений за самобутніми рецептами.
Останні Новини з регіонів України | Новини європейської України| Додано: 2012-09-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Російська влада не має наміру скасовувати накопичувальну частину пенсії, заявив віце-прем'єр РФ Ігор Шувалов на прес-конференції в рамках саміту АТЕС в неділю, 9 вересня.



В воздухе над джунглями Амазонки постоянно витает большое количество органических частиц, что вместе с высокой влажностью приводит к частым осадкам в регионе.



Студенти Національного гірничого університету Дніпропетровська стали авторами унікальних винаходів.




«Хіба справедливо, що мінімальна зарплата у нас становить 1002 гривні, а один день утримання президента коштує 4 млн. грн?»




У понеділок працівники залізниці розпочнуть пікетування міністерства інфраструктури на знак протесту проти "злочинної реструктуризації Укрзалізниці".



Запровадження продажу сім-карт до мобільних телефонів лише за паспортом – втручання у приватне життя користувачів мобільного зв’язку.




Найбільша німецька авіакомпанія Lufthansa в суботу відновила нормальну роботу після 24-годинного страйку бортпровідників.



У суботу близько 12.00 на сході Індонезії стався землетрус магнітудою 6,0, повідомляє Геологічна служба США.


Представники громадськості Рівного ініціювали збір підписів під зверненням до Президента України та Національної ради з питань телебачення і радіомовлення з вимогою припинити тиск на телеканал ТВі та відновити його мовлення у кабельних мережах