Ср, 2024-04-24, 01:56
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



1 особа загинула і 1 госпіталізовано 4 січня через дорожньо-транспортну пригоду з двома автомобілями та автобусом "Кишинів - Полтава" біля села Судіївка (Полтавський район) Полтавської області.
Останні Надзвичайні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-05| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



6 січня в Києві хмарно, часом невеликий сніг, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 7-12 м / с. Температура повітря протягом доби -1 ... -3 градуси.



Геологічна служба США повідомила про землетрус магнітудою 7,7 за 102 кілометра на захід від американського міста Крейг, розташованого на узбережжі Аляски.




Запорізький автомобілебудівний завод (ПАТ "ЗАЗ" м. Запоріжжя) до 1 лютого зупинив випуск автомобілів.



Згідно з новими правилами, священики, що знаходяться в одностатевому цивільному партнерстві, зможуть стати єпископами, якщо пообіцяють дотримуватися целібату.




Партії, представлені у Бундестазі, 2012 року одержали майже на третину менше великих пожертв від бізнесу, якщо порівнювати з попереднім роком.



Золотовалютні резерви НБУ в грудні зменшилися на 830,7 млн доларів і на 31 грудня 2012 року становили 24,55 млрд доларів. Про це повідомляє прес-служба Нацбанку.



В современном мире азартному человеку значительно проще играть в игровые автоматы бесплатно онлайн в Интернете, нежели искать подобную возможность в оффлайне.




На 9 січня заплановано зустріч, на якій, як очікується, і буде представлено остаточну доповідь місії за результатами роботи в Україні.




Парламентська більшість Грузії вже має потрібну кількість голосів для ухвалення конституційних поправок.




Нових правил щодо декларування валюти при в'їзді та виїзді з ЄС не ухвалювали.