Сб, 2024-04-20, 18:06
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Сьогодні президент США Барак Обама візьме участь в закритому показі нового серіалу компанії NBC "Вашингтонські байки" (1600 Penn), де мова йде про приватне життя вигаданих мешканців Білого дому.
Останні Культурні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



Известный паломник поехал в тур в Испанию, приобретенный онлайн через Интернет по выгодной цене на сайте teztour.ua.



Председатель паломнического центра, который часто заказывает себе по выгодной цене туры в Болгарию на сайте teztour.ua, настоятель храма Успения Пресвятой Богородицы вместе с другими паломниками побывал в месте, где ни разу не ступала нога женщины - на Афоне.

 

Известные культурные деятели, которые решили популяризировать творчество Пинзеля, также хотят отреставрировать Годовицкий костел.



З п'яти українок, які намагалися пробитися в основну сітку Відкритого чемпіонату Австралії, тільки одна дійшла до фіналу. Перша ракетка України Леся Цуренко у вирішальному поєдинку зіграє з кривдницею Людмили Кіченок, туркенею Чаглою Буюкакчай.




Известная украинская бизнесвумен, которая успела пожить и в Украине, и в Соединенных Штатах Америки, и в Канаде пообщалась с журналистами о семье и благотворительности. Стоит отметить, что женщина воспитывает троих детей



12 січня в Києві хмарно із проясненнями, невеликий сніг, на дорогах ожеледь, вітер північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -7...-9 градусів, удень -2...-4 градуси.




На Львівщині пройдуть заходи з нагоди вшанування пам'яті генерал-хорунжого Василя Кука, який командував найбільшим боєм УПА і очолював визвольний рух до 1954 року.




Прокуратура Бельгії дала негативну відповідь на запит щодо надання бельгійського громадянства найбагатшій людині Європи - французу Бернару Арно.


Про створення професійної армії за контрактним принципом в Україні говорять уже більше десяти років. Ці наміри лягають у передвиборчу риторику кожного наступного президента і новопризначених міністрів оборони.




Народні депутати побилися через Чорноморський флот, але рішення все ж ухвалили.



Кужель  нагадала, що опозиційні фракції вимагають зняти камери спостереження в медустанові, де Тимошенко проходить курс лікування, а також замінити охоронців на жінок.



Близько 20 активістів ВО "Свобода" увірвалися у бізнес-центр, де розташований офіс компанії ДТЕК у Києві, і вимагають зустрічі з керівництвом.



Наталья Кличко - о своем пути к стройной фигуре, зависимость от любви и благотворительность
. Мы встретились в одном из уютных львовских кофеен, которая даже приобрела себе качественные ванны Kaldewei по разумной цене на сайте santehshop.kiev.ua



Наступною суперницею Цуренко стане інша представниця України - одеситка Марина Залевська, що вирвала перемогу у досвідченої американської тенісистки Джилл Крейбас: 4:6, 6:2, 6:2.



Дев'ять ігрових повнометражних фільмів стали претендентами на премію "Оскар" в номінації "кращий фільм".




В январе 2013 года будет происходить смена номеров телефонов подразделений аппарата КГГА.