Пт, 2024-04-19, 21:16
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів




Продажі іранського седана SaipaTiba стартували в Україні. Вартість автомобіля для українського ринку у базовій комплектації складає 69 990 грн.
Останні Економічні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-01-27| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



28 січня в Києві хмарно із проясненнями, без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура повітря вночі -11...-13 градусів, вдень -5...-7 градусів.


Вінницька обласна організація партії "Всеукраїнське об'єднання" Батьківщина" висунула сина екс-міністра  Петра Порошенка - Олексія своїм кандидатом на довиборах депутатів Вінницької обласної ради по мажоритарному округу №3 у Бершадському районі (Вінницька область).



Через феєрверк на концерті загинули десятки людей. У Бразилії, в місті Санта-Марія, сталася пожежа в нічному клубі Kiss, у результаті якої загинули понад 240 осіб, сотні поранених.




Надмірна ретельність британського уряду в справі вибивання податків з великих корпорацій може призвести до прямо протилежного результату.



У рамках перегляду системи податкових пільг в Україні Кабінет міністрів ініціюватиме скасування близько половини існуючих сьогодні пільг з ПДВ та податку на прибуток.




Два зсуви, викликаних сильними зливами, у неділю налетіли на населений пункт на індонезійському острові Суматра, загинули дев'ять осіб.



25 січня 2013 виповнилося 75 років з дня народження одного з головних героїв цілої епохи - неповторного за щирістю і стрімкістю співака, поета і актора Володимира Висоцького.



За допомогою телескопа в Австралії міжнародна група астрономів вивчила температуру нашого Всесвіту й на підставі проведених вимірів заявила, що Всесвіт застигав точнісінько так само, як описує Теорія Великого Вибуху.




Печерський суд закрив кримінальні справи проти колишнього радника Павла Лазаренка Петра Кириченка і зняв арешт з його майна.

фотопринтеры

 

В наше время многие люди приобретают себе качественные фотоаппараты, с помощью которых фиксируют все позитивные моменты своей жизни. Именно поэтому большой популярностью в наши дни пользуются фотопринтеры Epson Stylus Photo


 

Довольно распространено мнение, что деньги невозможно заработать в бизнесе, где изначально отсутствует движение того или иного товара, где вам предлагают "торговать воздухом".