Пт, 2024-04-19, 02:48
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Сьогодні ввечері в Іспанії, на Олімпійському стадіоні Севільї, збірна України проведе свій перший поєдинок під керівництвом нового головного тренера - Михайла Фоменка.
Останні Спортивні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-06| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


7 лютого в Києві хмарно із проясненнями, вночі без опадів, вдень місцями невеликий дощ, вночі та вранці туман, на дорогах ожеледь, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...+2 градуси, вдень +3...+5 градусів.



У Херсоні горить суховантаж "Коростень". Під час пожежі загинула одна людина, а пожежники досі не можуть загасити вогонь. Про це повідомили у прес-службі Міністерства надзвичайних ситуацій у Херсонській області.


Правительство Украины исключило пункт о финансировании формирования Единого государственного реестра граждан, которые нуждаются в улучшении жилищных условий, из соответствующего порядка использования бюджетных средств.



Опозиціонери запевняють, що не припинять блокувати Раду, поки не буде виконуватися закон про особисте голосування. Близько 15 депутатів Верховної Ради із фракції "Удар" провели ніч у сесійній залі парламенту.




Святкування 1025-річчя Хрещення Русі, яке Україна буде відзначати 28 липня, може відвідати Папа Римський Бенедикт XVI.



Засновник маловідомого ТОВ "СПК-Геосервіс", яке включили до угоди про розподіл продукції з Shell, Сергій Стовба  запевняє, що ця угода не змінюватиметься протягом багатьох років і не має корупційних ознак.




Аркадий Абрамович, старший сын миллиардера Романа Абрамовича, прошел жесткий отбор и стажируется в лондонском подразделении "ВТБ Капитала".




Науковці створили програму, яка, ґрунтуючись на матеріалах ЗМІ, зможе попереджати про прийдешні спалахи епідемії чи насильства.




Європейський союз розробив критерії, виконання яких відкриє перед Україною двері до підписання угоди про асоціацію (СА) з ЄС.