Пт, 2024-04-19, 21:23
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Юристы подсчитали, что каждый 100-й человек стал жертвой организаций, которые завлекают народ деньгами взаймы под низкий процент и без справок о доходах.
Останні Кримінальні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-09| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)


10 лютого в Києві хмарно із проясненнями, уночі невеликий дощ із мокрим снігом, удень без істотних опадів, місцями туман, на дорогах місцями ожеледь, вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0...-2 градуси, удень 0...+2 градуси.



Ссавці сусідили з динозаврами, однак це були дрібні, відносно примітивні тварини, які, проте, у майбутньому завоювали провідне становище на планеті.




Найбільший постачальник м'яса з України ввозив до Росії американську свинину з рактопаміном.




У Черкасах засуджено організаторів кредитної спілки, які впродовж 2006-2007 років привласнили майже 8 млн грн членських внесків.



Екс-держсекретар США Гілларі Клінтон за популярністю обходить і президента Барака Обаму, і всіх інших американських політиків. Про це свідчить нове опитування громадської думки.


Незаконне рішення Вищого адміністративного суду України про позбавлення мандатів двох депутатів позафракційників - це маневр влади, покликаний відвернути увагу від питання персонального голосування у парламенті.



Свято Весни, яке є головним торжеством року й знаменує початок нового року за місячним календарем, відзначають не тільки в Китаї, але й в обох Кореях, В'єтнамі, Індонезії, Малайзії, Сінгапурі, Таїланді, Філіппінах.


Глава правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко вважає, що якщо Угоду про асоціацію з Євросоюзом не буде підписано в листопаді, шанси на її підписання з'являться лише після 2015 року.