Пт, 2024-04-19, 06:17
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів


Опозиційні сили вимагають звільнення суддів, які позбавили мандатів депутатів Павла Балогу та Олександра Домбровського. Про це заявив на спільному брифінгу опозиційних лідерів лідер фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк.
Останні Політичні новини | Новини європейської України| Додано: 2013-02-11| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



12 лютого в Києві хмарно, вночі й вранці мокрий сніг, слабка ожеледь, місцями налипання мокрого снігу, вдень без істотних опадів, на дорогах ожеледь, вітер східний, 5-10 м/с. Температура повітря протягом доби -1...+1 градуси.



Современные роботы-пылесосы созданы для того, что бы максимально облегчить жизнь своих владельцев.




Преступная группа из четырех человек действовала на территории г. Одессы в течение августа 2011 — августа 2012 года.




Україна і Росія розпочали переговори про створення двостороннього газового консорціуму.



Два провідних авіаперевізника США - компанії US Airways Group Inc і AMR Corp мають намір завершити корпоративне злиття і створити найбільшу в світі авіакомпанію, що спеціалізується на пасажирських авіаперевезеннях.




Згідно з рішенням по бюджету ЄС, Чехія в наступному бюджетному періоді отримає близько 20,5 млрд євро дотацій, повідомляє Радіо Праги.



Футболісти київського "Динамо", що перебувають на підготовчому зборі в іспанській Марбельї, посіли 3-є місце на традиційному міжнародному товариському турнірі Marbella Cup-2013.



У Лос-Анджелесі пройшла 55-та церемонія вручення премії Grammy, яка присуджується щороку за рішенням членів Національної академії звукозапису США.



Зараз інвестори, як українські, так і іноземні, намагаються якомога швидше вивести з України свої активи та все частіше розглядають країни ЄС як нове місце базування своїх капіталів.



Французская жена для фотовыставки мужа в Украине приобрела кулеры для воды на сайте peyvoda.com.ua. В то же время муж напомнил, что его предки были родом из Украины.



Українська влада, яка досі розповідала про успіхи Києва у виконанні вимог та рекомендацій ЄС, поступилася тиску Брюсселя. Президент був змушений визнати, що ситуація далека від оптимістичної.