Пт, 2024-03-29, 03:24
Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
Новини минулих днів



Небесне тіло, яке впало на Челябінськ і зробило жертвами 400 осіб, найімовірніше є астероїдом.
Останні Новини світу | Новини європейської України| Додано: 2013-02-15| Інші останні новини | Коментарі. Залиш і ти свій коментар - хай світ знає твою думку(0)



В то время, когда фестиваль во Львове манит всех туристов к себе, каждый мужчина начинает задумываться и о последующих летних фестивалях и праздниках, а поэтому хочется привести тело в порядок.



16 лютого в Києві хмарно, місцями невеликий сніг, на дорогах ожеледиця, вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі -4...-6 градусів, удень -2...-4 градуси.




Кабинет министров сформировал список специальных средств, которыми могут быть экипированы сотрудники охранных фирм.




Старі друзі екс-мера Києва Леоніда Черновецького і гадки не мають, звідки у нього взялися великі гроші.



"І прийшло нас до Лук’янівської в’язниці (до "діда Лук’яна") близько двох сотень чоловік – подякуємо чемним міліціянтам та "наглядачам" за те, що вони теж творили масовку.



Головний тренер "Бордо" Франсіс Жійо і його колега з київського "Динамо" Олег Блохін прокоментували поєдинок своїх команд у 1/16 фіналу Ліги Європи, який відбувся в Києві.




"Розумієш, це такий високий, красивий, талановитий, галантний, харизматичний чоловік із шармом,  — Ну, як Хостікоєв".




Падение обломков космического тела сопровождалось небольшими взрывами, из-за которых во множестве зданий лопнули стекла.


Американські вчені NASA підтвердили, що сьогодні будуть транслювати зближення астероїда 2012 DA14 з Землею в прямому ефірі.



Велике християнське свято - Стрітення Господнє - припадає на середину лютого. Більше дізнатися про цього з лекції, а також почути, як закликати весну, можна у Музеї Івана Гончара.



В наше время многие люди хотят всегда быть в хорошей форме, однако, из-за насыщенного ритма современной жизни не всегда получается посещать спортзалы и фитнес-центры.